(127)Lekkie zmiany jak wam sie podoba teraz :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Fotki tutaj kazde opinie mile widziane tym razem bardziej pozowane
1
2
3
4

obnizyc, poszerzyc, wywalic tlumik, zamontowac naped z UT

Jak dla mnie pelnia szczescia

Tylko o ile dobrze pamietam z poprzedniej sesji tlumiczek nie pasuje

Wywalić WT tłumik i czarne szyby i bedzie ideał

szkoda klasyka... ale cóż o gustach sie nie dyskutuje... jak dla mnie porażka - szczególnie szyby i (tutaj niespodzianka ) wydech

co do wydechu to juz sie nie bede wypowiadał co do szyb sam mysle o zerwaniu (zmienieniu mam dwa komplety)a tak moze nie w temacie moze zaproponujcie sami jakis wydech który według was bedzie pasował tylko nie mówcie ze orginał

Wykrec te wiejskie zderzaki,zapodaj dokladke od sporta mk2 na przedni pas,szyby przyciemnij jeszcze z przodu...no i oczywiscie lusterka egelmanna.

Jak dla mnie to ten wydech nie jest taki zly, tylko za bardzo wystaje. Duuuuzo za bardzo. Gdyby byl przynajmniej z 10cm bardziej schowany to wyloby ok.

7 bardzo fajna ladny kolorek jedynie co to dac 2 lusterka chromiki zderzak przedni dac do chromu a wydech okragla puszeczka z polerowana okragla koncowka gora fi 70 mm
dla mnie bez zastrzerzen

Cytat:
2005-09-26 16:16:01, CHRYS66 pisze:
7 bardzo fajna ladny kolorek jedynie co to dac 2 lusterka chromiki zderzak przedni dac do chromu a wydech okragla puszeczka z polerowana okragla koncowka gora fi 70 mm dla mnie bez zastrzerzen

lusterka szukam i szukam jak sie znajdzie to chca majatek

to moze innego typu dac 2 bardziej racingowe chromowane takie jak ja mysle zeby dac do 850 ?

Cytat:
2005-09-26 19:15:22, CHRYS66 pisze:
to moze innego typu dac 2 bardziej racingowe chromowane takie jak ja mysle zeby dac do 850 ?

niewiem o jakie c chodzi a druga sprawa mam dziury w drzwiach i niechciałbym robic kolejnych

myslalem o takich
...LUSTERKO...
lub
...LUSTERKO...

Mi się całkiem całkiem podoba... czarne szybki zerwać, wydech o okrągłej końcówce i jest super autko. No i znaczek na przód by się przydał.

nie wiem jakie sa mozliwosci w siodemce ale jak by sie dalo go troche podniesc do gory (tlumik) i dospawac zwykla owalna koncowke np 50 mm srednicy najlepiej polerowana...

cały ten tesmex syfex szybowy do zerwania, wydech z koncowka z kwasowki, jak dla mnie wielki minus - jak stad do san francisco - za oszpachlowanie łaczeń, nizej ja - i koła jakies sensowniejsze

Cytat:
2005-09-26 22:07:39, stasiu pisze:
cały ten tesmex syfex szybowy do zerwania, wydech z koncowka z kwasowki, jak dla mnie wielki minus - jak stad do san francisco - za oszpachlowanie łaczeń, nizej ja - i koła jakies sensowniejsze

hehe mie kazdego stac na lepsze fele itd a co do łaczen wiem sam zasrałem pamietam do dzis jak kumpel mówi zrób se te łaczenia bo hujowo bedzie ale dzieki za komentarz kazdy jest dobry pozdr.

No i prosze... otwieram fotki , patrze a tu calkiem fajna 7mka.
Bede srogi w ocenie....a więc:

- wydech( troszq za duzy i nieco podwiecic)
- szyby (folia won)
- za duze lusterka!!!, one by pasowaly do wołgi.... albo do daci z ktorej chyba nawet pochodza??, poszukaj mniejszych, bo te sa za ordynarne

+ felgi (z czego one sa BMW czy Favorit - bo przez to malowanie sie pogubilem:/)
+ gleba
+ ogolnie robi miłe wrazenie!! tak dalej!!

POZDRAWIAM

Lusterko ma ze skody
Sam mam takie do 7 przygotowane i widzę, że to jednak nie jest dobry pomysł...chyba, że ustawić normalnie
Wydech tak jak Poochaty napisał, fele ok, gleba ok, czorne szybeksy won, paseks z przedniej won, zderzaczka musisz poszukać ładnego, kubełeksy siakieś w środek ino i jazda
No i jeszcze znaczek, najlepiej z włoską wkładką
Pzdr

"Wykrec te wiejskie zderzaki,zapodaj dokladke od sporta mk2 na przedni pas,szyby przyciemnij jeszcze z przodu...no i oczywiscie lusterka egelmanna."

jak dla mnie jest bardzo ladny tylko wydech troche zbyt ordynarny, fele jakies delikatne chromy albo alu polerowane. Zawsze 7mki mi sie podobaly - ta jest zajefajna.