Oldtimer bazar na wisle w Krakowie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
www.oldtimerbazar.pl
1-2 październik 2005

jak w temacie jak ma ktos ochotę to zapraszam!

na pewno sporo ciekawych rzeczy bedzie, mam przynajmniej taka nadzieję

pozdrawiam kuba

A dodatkowo 2/10 tez jest Motobazar na Placu Imbramowskim

osobiście bylem zawiedziony poprzednim motobazarem na wiśle,oczywiście zależy kogo co interesuje,ale jak dla mnie to mało konkretow,pare motocykli kilka aut,części też marnie...a jeśli chodzi o motocykle to lepszy jest na imbramowskim,termin ten sam wstęp tak samo,albo nawet taniej,niepamiętam dokładnie,w każdym razie więcej wszystkiego

mam prosbe, jak ktos sie tam wybiera teraz to czy moze mi kupic os przepustnicy (srednica wieksza od 8.0) do gaznika weber 32 iba z fiata 127 903 ???

pewnie jest male prawdopodobienstwo ze cos takiego tam bedzie, ale moze.

a przekladnie do 127 znajde ?bo jechac i nic nie przywiesc lipa

nie mam zielonego pojecia co bedzie na tym bazarze,
pewnie sporo motocykli, ale mam nadziekje ze do fiacików tez cos bedzie.........
a apropos przekładni ( kierowniczej) to ja kupiłem trzy lata temu w euro-moto-fan za 130 złoty, nową,
chyba nie ma sensu bawic sie w uzywki...

pozdrawiam kuba

Cytat:
2005-09-30 07:38:24, bjkubek pisze:
nie mam zielonego pojecia co bedzie na tym bazarze, pewnie sporo motocykli, ale mam nadziekje ze do fiacików tez cos bedzie......... a apropos przekładni ( kierowniczej) to ja kupiłem trzy lata temu w euro-moto-fan za 130 złoty, nową, chyba nie ma sensu bawic sie w uzywki... pozdrawiam kuba

masz racje ale na dzien dzisiejszy w euro-moto-fan nie maja nic i raczej nie beda mieli i jednak 3 lata temu cena napewno wzrozła