Rozrzad..czy bedzie pasowal?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
czy to jest wlasciwy rozrzad do 1.5? rozrzad bo cena chyba niczego sobie a mnie to czeka lada chwila

Cena rzeczywiście niska .

Ja pół roku temu kupiłem w Kimoto na Łopuszańskiej w Warszwie.
Pisałem o tym w TYM wątku
Przysłali założyłem i jest super.
Ile dałem? Nie pamiętam, coś ok. 170zł

Qubaj,a spróbuj zadzwonić do MC Motors.Ceny hurtowe+rabacik i rzuć na forum ile chceli

Cytat:
2005-09-28 07:21:44, zalmed pisze:
Qubaj,a spróbuj zadzwonić do MC Motors.Ceny hurtowe+rabacik i rzuć na forum ile chceli

ok ale to za jakis tydzien..teraz zyje oddaniem projektu w firmie i nie mam glowy do tego..a na allegro trafilem po prostu przypadkiem stad ten watek..aaa i jeszcze cos..niejaki tomasz mydlowski..(nie wiem moze ktos go zna) twierdzi ze ta rolka i napinacz to chinszczyzna..nie wiem z czego wnosi ale zadalem pytanie kolesiowi z allegro i oto jego dopowiedz:

Cytat:
Pakowane są w opakowania koreańskie
rolka prowadząca oznaczenia INA F-227728.1 więc wyrób fabryczny dla większości marek samochodów
rolka napinająca łożysko japońskie NTN też klasyka

Pozdrawiam

nie wiem czy to oznacza ze nie sa chinskie i nie wiem czy to jakis dowod na ich dobra lub zla jakosc pozostawiam do refleksji

Teraz 70% moto produktów jest Made in Daleki Wschód, 10% Made in Poland, a reszta pochodzi od innych producentów. Na mojej rolce (nie pamiętam której) rok temu przed montażem wyczytałem Made in Japan