Okleiny wnętrz ESPERO

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,
Posiadam w swojej ofercie m.in. alu felgi oraz okleiny wnętrz do Espero.
Bliższe info tutaj:
www.sklep.motocity.pl/index.php?d=produkt&id=114

Ceny wahają się od 190-250 zł.
Przy zamówieniu na co najmniej 2 sztuki jestem w stanie zaoferować atrakcyjne rabaty

Pozdrawiam,
Michal

Gdzie są produkowane te okleiny?? w polsce czy gdzies indziej? Na gieldzie w gliwicach są takie po 160zł za Mahoń inne kolory to róznica ok 5zł

z calym szacunkiem i sympatia..mimo wszystko jestem sceptykiem..te okleiny ktore dotad widzialem wygladaly jak..okleiny..sam bym sobie chetnie zafundowal okleine alu jednak..po pierwsze..alu ktore po nacisnieciu palcem zachowuje sie elastycznie mimo wszysto wyglada dosc zabwanie a po drugie..ktos ostatnio dawal fotke zegarka nad lusterkiem a okleina carbonowa i na zblizeniu bylo widac ze spasowanie jest takie sobie..

i kolejna rzecz..taka okleina ma poprawic estetyke ale jak wyglada konsola zrobiona w alu lub drewnie a pomiedzy alu schowkiem i alu nawiewami jest czarne radio to niczym wybita jedynka u i tak srednio urodziwej dziewczyny a tego sie nie da obejsc bo przeciez zrobienie okleiny na radio jest niemozliwe..

i ostatania sprawa..juz po za konkursem..zawsze sie zastanawialem dlaczego to jest tak strasznie drogie..ja wiem ze tuning kosztuje..ale przeciez to jest folia i wlasciwie glowny problem to posiadanie szablonu do wyciecia..takze 220zl za alu to zdecydowanie za duzo moim skromnym zdaniem

to moje zdani i byc moze jestem odosobniony takze AutoElegance..dzieki za oferte moze sie u nas ktos skusi)

drogo.... i nie wygląda to całkiem estetycznie....

ostatnio w automecie w Katowicach oglądałem kawałek plastiku, pomalowany specjalnym lakierem, a raczej lakierami jakąś metodą zanurzania...... miało to przypominać drewno i wyglądało jak prawdziwe naprawdę......

tyle tylko ze koszt czegos takiego to 640 zł za metr kw.

trzeba zamówić co najmniej 0,5 metra.....

w sumie jakby przemyśleć to nie tak mało... jakby było wiecej chętnych to sprawa warta zastanowienia....

kupiłem ostatnio folię imitujacą ponoć aluminium.. za arkusz dałem 10zł... ale jeszcze nie miałem czasu sie pobawić.. jak
tylko znajdę czas to zaprezentuje efekty...

pozdro

Ja mam zamiar zrobic sobie naturalną okleine z forniru. wiem gdzie mozna dostac na sląsku fornir z drzewa orzechowego niewiem ile kosztuje... ale jeden arkusz wystarczy mi na wyklejenie 2 kokpitów espero wg. szablonów podanych w linku z okleinami plastixowymi

Cytat:
2005-09-27 22:40:12, Czarek_Rej pisze:
Ja mam zamiar zrobic sobie naturalną okleine z forniru. wiem gdzie mozna dostac na sląsku fornir z drzewa orzechowego niewiem ile kosztuje... ale jeden arkusz wystarczy mi na wyklejenie 2 kokpitów espero wg. szablonów podanych w linku z okleinami plastixowymi

jesli umiesz zakonserwowac drewno i ladnie wyciac to rewelka..a fornir nie jest az tak drogi..tylko naprawde trza byc fachowcem..

kolber..tez mam taka folie..jak bedziesz wyklejal to napisz do mnie na priv to ci opisze moja wizje..moze ci podejdzie ja tez mam plan oklejenia ale z braku czasu jeszcze nie zrobilem

Cytat:
2005-09-27 22:44:46, qbaj pisze:
jesli umiesz zakonserwowac drewno i ladnie wyciac to rewelka..a fornir nie jest az tak drogi..tylko naprawde trza byc fachowcem.. kolber..tez mam taka folie..jak bedziesz wyklejal to napisz do mnie na priv to ci opisze moja wizje..moze ci podejdzie ja tez mam plan oklejenia ale z braku czasu jeszcze nie zrobilem

Nieznasz mojej desperacji i cierpliwosci tylko czasu mi brakuje. A z fornirem miewałem dosc czesto do czynienia... w koncu pracuje jako stolarz... i połowe domu mam w drzwie, m.in. w fornirze.

Tak wyglada okleina

a tak wyglada zdaje sie to o czym pisze Kolber

tu gdzie sa ramki nawiewow w kolorze drewna to nei okleina tylko plastik pomalowany wlasnie technologia o ktorej mowil kolber

Cytat:
2005-09-27 23:02:51, qbaj pisze:
tu gdzie sa ramki nawiewow w kolorze drewna to nei okleina tylko plastik pomalowany wlasnie technologia o ktorej mowil kolber

A cos sie nie zgadza?

Cytat:
2005-09-27 23:07:13, QLogic pisze:
A cos sie nie zgadza?

no bo napisales ze to sa okleiny..a nie wszystkie foty przedstawiaja okleiny..i tak sie czepilem..

by the way..na jednej fotce jest cos o czm marze..ale ze wzgledu na zlodziejstwo nie zaloze..radio 2DIN..bardzo mi sie podoba

[quote]
2005-09-27 22:59:01, QLogic pisze:

taka jest u mnie,
i mam tez ta kierownice z tym smiesznym znaczkiem,

Cytat:
2005-09-27 23:12:59, qbaj pisze:
no bo napisales ze to sa okleiny..a nie wszystkie foty przedstawiaja okleiny..i tak sie czepilem..

Napisalem, ze tak wygladaja okleiny [2 foty], a tak wyglada to malowanie, o ktorym pisal Kolber [reszta zdjec]. Moglem dac dwukropki, moze byloby czytelniej

Wiktor, masz dokladnie takie wnetrze w Esperaku jak to na zdjeciu? Jezeli tak to zazdroszcze...

normalnie niektóre wnętrza są po prostu boskie......

pomysł z tym lakierem to wg mnie najlepsza opcja...

szkoda że tak droga...

pozdro

dokladnie identyczne nawet tapicerka na fotelach ta sama,

Wiktor

Cytat:
2005-09-27 23:57:45, Wiktor_ pisze:
dokladnie identyczne nawet tapicerka na fotelach ta sama, Wiktor

możesz zrobić foto??

ciekawi mnie jak to wyglada naprawdę

stare zdiecie i nie lapie kierownicy, ale niemam pod reka cyfrówki i dlatego a na fotelach pokrowce,

fotka

Cytat:
2005-09-28 00:07:22, Wiktor_ pisze:
stare zdiecie i nie lapie kierownicy, ale niemam pod reka cyfrówki i dlatego a na fotelach pokrowce, fotka

to prawie jak pomysł Qlogica

ale jednak to okleina... nie malunek

Hmmm... szkoda, ze to okleina, ale i tak fajnie wyglada

i jest kierownica, sie linka wymieniala
kierownica