MotoNews.pl

Brunox & Motip

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Pytanie jest krótkie: gdzie można dostać w okolicach Katowic BRUNOX-EPOXY tak z 500ml. i Motip pod kolor mojej fury (chyba L76) dobrze jeszcze jak by było w przystępnych cenach i lepiej nie pytać po co mi to ????

Katowice ul. Załęska 1 zamówisz.. za 1-2 dni masz wszystko.. Brunox za (chyba) 150ml 19zł. Mottip spray 11.80zł (200ml) wieksze ilosci to kwestia jednego-dwóch dni.

P.S. To mój sklepik.. jak Ci sie uda to moze mnie tam "ustrzelisz"

Ze strony brunox-a. Sosnowiec, Aned, ul.Radocha 1 - czyli gdzieś koło więzienia
A motip-a kupisz w Olkuszu w ciągu kilkunastu sekund, więc nie wiem czemu Czarku u Ciebie trzeba czekać 1-2 dni?

Cytat:
2005-09-28 07:18:10, piotr_ek pisze:
Ze strony brunox-a. Sosnowiec, Aned, ul.Radocha 1 - czyli gdzieś koło więzienia A motip-a kupisz w Olkuszu w ciągu kilkunastu sekund, więc nie wiem czemu Czarku u Ciebie trzeba czekać 1-2 dni?

No właśnie strona brunoksa nie otwarła mi się w Operze , teraz zauważyłem że na IE działa
Sosnowiec co prawda blisko ale trzeba mieć paszport ale do Olkusza po puszkę sprayu to już za dużo więc chętnie skorzystam z oferty Czarka.

Cytat:
2005-09-28 07:32:30, Grzegorz pisze:
ale do Olkusza po puszkę sprayu to już za dużo więc chętnie skorzystam z oferty Czarka.

Wcale Ci się nie dziwię, tylko pisząć OLKUSZ miałem na myśli to, że Motip jest sprzedawany w wielu motosklepach bez konieczności zamawiania (w Łolkószu jest np. dostępny w pełnym asortymencie w dwóch sklepach).

u mnie na wsi tez motipa jest pelen wybor od razu. i to w wielu sklepach

Oki panowie... tylko, że ja niewiem co dokladnie mam na sklepie... mówie ze 1-2 jakbym niemiał. Jak jest to dostaje sie odreki. A chcąc miec pełną palete kolorów Mottipa po kilka sztuk to jednak jest kwota rzedu grubo ponad 1000zł. Dacie mi na to?? Brunoxa mało sprowadzam bo tylko po 1 sztuce bo wogóle nieschodzi... dlaczego? a dlatego ze jest drogi.

Cytat:
2005-09-28 14:26:36, Czarek_Rej pisze:
nieschodzi... dlaczego? a dlatego ze jest drogi.

Drogi... zobaczymy czy skuteczny . Chociaż 30 zł za 250 ml butelkę którą obrobiłem drzwi, kawałki błotników i progów nie wydaje się dużo.

250ml w sprayu czy na pedzel? Dzisiaj dzwonilem do hurtowni i nie mają wiekszych opakowan w aerozolach niz 150ml. Mam tu na mysli Brunox Epoxy

A dla porównania ceny to Cortanin F (równierz odrdzewia) kosztuje tylko 5zł za 250ml. Jednak jego skutecznosc daje wiele do życzenia.

250 ml na pędzelek u dystrybutora w Krakowie. Zapomniałem, że te 250 ml wspomogłem sprayem 150 ml (mało wydajny, ale do wnętrza drzwi niezbędny w domowych warunkach).

Wczoraj byłem w sklepie z farbami - brunoxa nie mają ale!!!! kazali przyniść klapkę wlewu lub podjechać autem to mi Pani zrobi ..................kolorek taki jak ma być i to w sprayu od ręki.
Ale ta technika poszła do przodu............

Cytat:
2005-10-07 08:26:56, mgrio pisze:
Wczoraj byłem w sklepie z farbami - brunoxa nie mają ale!!!! kazali przyniść klapkę wlewu lub podjechać autem to mi Pani zrobi ..................kolorek taki jak ma być i to w sprayu od ręki. Ale ta technika poszła do przodu............

Albo ta technika poszła do przodu albo Twoja wyobraźnia??
.....albo piszesz o czymś innym niż (głównie) traktuje wątek

BRUNOXA Ci Pani zrobi na dodatek..."kolorek taki jak ma być i to w sprayu...." ???

Pozdrawiam!

Czytaj uwaznie!!!!! Sklep ma mieszalnię i Pani pwiedziała cutuję literalnie "dorobimy kolor i od ręki dostanie go pan w sprayu"

Cytat:
2005-10-07 10:03:54, mgrio pisze:
Czytaj uwaznie!!!!! Sklep ma mieszalnię i Pani pwiedziała cutuję literalnie "dorobimy kolor i od ręki dostanie go pan w sprayu"

Przyczytaj uważnie co napisałeś raz jeszcze.....po to zastosowałem cytatę....piszesz,że..."BRUNOXA nie mają ...ale ...........

a o mieszalni nie było ani słowa

....i się tak bardzo nie przejmuj...."specjalność" forum to chwytanie za słówka (tak dla ożywienia atmosferki czasem)

P.S. czy ..."cutuję literalnie"... to jakiś nowy rodzaj uczucia czy też nowy, nieznany mi stan emocjonalny ??

P.S.2 maleńkie O.T. przy okazji....gdzie jest REJOWIEC ???

[ wiadomość edytowana przez: bogdan1 dnia 2005-10-07 10:37:00 ]

No i tu mnie zastrzeliłeś - nie wiedzieć gdzie jest Rejowiec??!!!! Na polski się w szkole widać nie chodziło nie wspominając o geografii!!!! Rejowiec leży we wschodniej polsce i został założony przez Mikołaja Reja, który tu żył i tworzył i wkońcu skończył tu żywot i tu jest pochowany ( wiesz kto to??? - jeśli nie to moge podesłać Ci jakieś materiały )

Cytat:
2005-10-07 10:11:36, bogdan1 pisze:
P.S.2 maleńkie O.T. przy okazji....gdzie jest REJOWIEC ???

A jak myslisz??

Jezeli chodzi o mieszanie lakierów , tez moge miec od reki... ale niezawsze jest to mozliwe, poniewaz chlopak który miesza ma tylko dwie rece i mnóóóóóóóstwo roboty. Dlatego czasami wole sobie zostawic dzien zapasu w razie czego. A ogólnie rzecz biorą lakiery DU są jednymi z najłatwiejszych do doróbki(wg numeru) niewiele skladników.. proste.

Cytat:
2005-10-07 10:29:32, mgrio pisze:
No i tu mnie zastrzeliłeś - nie wiedzieć gdzie jest Rejowiec??!!!! Na polski się w szkole widać nie chodziło nie wspominając o geografii!!!! Rejowiec leży we wschodniej polsce i został założony przez Mikołaja Reja, który tu żył i tworzył i wkońcu skończył tu żywot i tu jest pochowany ( wiesz kto to??? - jeśli nie to moge podesłać Ci jakieś materiały )

,

Teee majster.. to nie Rejowiec.. tylko Nagłowice!! A Bogdan mówiąc o Rejowcu miał na mysli moją skromną osobe!!

Cytat:
2005-10-07 14:21:27, Czarek_Rej pisze:
, Teee majster.. to nie Rejowiec.. tylko Nagłowice!! A Bogdan mówiąc o Rejowcu miał na mysli moją skromną osobe!!

a tak poza tym...majster....nie bądź taki mądrala ....ciekawe ilu ludzi z forum wie gdzie mieszkasz ??????? Poważnie jestem ciekaw

ALLLe plama... hehe niezauwazyłem ze "majster" jest z miejscowosci Rejowiec kaj to jest??

Cosik tu nie gra

Ten Rejowiec to chyba nie ten koło Nagłowic, ani ten co ma cokolwiek wspólnego z p. Mikołajem Rejem.
Ten Rejowiec (Mikołaj Rej) leży coprawda niedaleko Nagłowic ale jest to w woj. świętokrzyskim i leży przy trasie Jędrzejów - Szczekociny.

A mgrio ma w profilu wpisane województwo lubelskie.

Cheba że znowu zrobili jakiś nowy podział województw....