Mam problemik(z wyzerowaniem licznika dziennego)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam nieduzy problemik. moze ktos z szanownych forumowiczow mi pomoze?? nie moge wyzerowac licznika dziennego w BMW e34 z 1991r. licznik jest elektroniczny jednak po wcisnieciu przycisku zerowania, nic sie nie dzieje. czy ktos mial podobny problem?? moze wiecie jak to naprawic?? dzieki za podpowiedzi

wyjmij przycisk i sprawdz go miernikiem czy wogóle działa, czasami coś się rozsypie i może nie łączyć. powodzonka

Cytat:
2005-09-27 21:43:45, thorgal_31 pisze:
mam nieduzy problemik. moze ktos z szanownych forumowiczow mi pomoze?? nie moge wyzerowac licznika dziennego w BMW e34 z 1991r. licznik jest elektroniczny jednak po wcisnieciu przycisku zerowania, nic sie nie dzieje. czy ktos mial podobny problem?? moze wiecie jak to naprawic?? dzieki za podpowiedzi

Ja mam podobny problem,ale jak kilka razy mocniej ponaciskam to się wyzeruje.Boje się rozbierać,bo pewnie coś jest tam zepsute,a może tylko nie łączy coś.

Cytat:
2005-09-27 21:43:45, thorgal_31 pisze:
Mam problemik

Cytat:

2. Określ rzeczowo tytuł nowego wątku - tematy w stylu: "Pomocy !!!", "Mam problem ..." utrudniają innym użytkownikom korzystanie z forum

zacytowałem tobie drugi punkt który wyświetla się podczas zakładania tematu. Twój tytuł tematu utrudnia innym korzystanie z forum.

[ wiadomość edytowana przez: Jeztom dnia 2005-09-28 20:14:06 ]