Szpera od łady w 125p ??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
czy się da zalozyc cały dyfer ze szperą od ład do fiata na jugo moście? czy może cały most lepiej dostosować do montarzu w kancie? (tzn dospawać mocowania amorków i resorków?
wiem że kolega kiedys kupował atak i koło zebate te duze od łady do fiata to zakładał z kwadratowym mostem..

porady/ odrady/ doświadczenia proszę

są do kupienia węgierskie takie dyfry po regeneracji i włozeniu szpery ciernej. cena 400zł ok... i tak się zastanawiam

robisz 125p VFTS ?

ale ta glowka ktora pokazales szpery niema.

chyba ze ma wlozone podkladki pod kola koronowe ale to wtedy g... nie szpera.

niewiem czy pasuje.

Cytat:
2005-09-28 17:10:42, PG pisze:
ale ta glowka ktora pokazales szpery niema. chyba ze ma wlozone podkladki pod kola koronowe ale to wtedy g... nie szpera. niewiem czy pasuje.

No pewnie że to nie jest szpera profi tylko tak jak pisze PG. Przeciez za 400 zeta nie kupisz profesjonalnej szpery. Co nie zmienia faktu że to działa i Łada na tym wymiata jak złoto - wiem bo byłem na zlocie na Węgrzech i widziałem co potrafi łada z takim ustrojstwem

Spytaj walezego, pisał kiedyś na forum że wkładał takie szpery w most polonezowski czy fiatowski - tak mi sie wydaje

Cytat:
2005-09-28 21:31:04, andrzej_krakow pisze:
No pewnie że to nie jest szpera profi tylko tak jak pisze PG. Przeciez za 400 zeta nie kupisz profesjonalnej szpery. Co nie zmienia faktu że to działa i Łada na tym wymiata jak złoto - wiem bo byłem na zlocie na Węgrzech i widziałem co potrafi łada z takim ustrojstwem

pewny jestes ze to własnie taka szpera?

słyszałem ze to jest na uzytek" pieciominutowy"
w takim razie czemu tyle szumu wokół wegierskich szper??

Cytat:
2005-09-28 21:37:52, Poramancza pisze:
pewny jestes ze to własnie taka szpera? słyszałem ze to jest na uzytek" pieciominutowy" w takim razie czemu tyle szumu wokół wegierskich szper??

No taka - nasi koledzy z Lada Barati Kor na takich jeżdzą.
Czy "pięciominutowa"? No nie wiem, zawsze może się trafić jakaś felerna która się rozleci ale większośc śmiga przyzwoicie tyle że trzeba pilnowac wymiany oleju w moście co 5000-6000 km.
A czemu tyle szumu? To proste - sa łatwo dostępne i są tanie a działają całkiem nieżle.

witam jeżeli ktoś dysponuje adresem pod którym mogę dostać taką szperę to za 4-stówki ją wyprubuję

Cytat:
2005-09-30 08:47:23, jasio70 pisze:
witam jeżeli ktoś dysponuje adresem pod którym mogę dostać taką szperę to za 4-stówki ją wyprubuję

W sprawie szpery proszę o kontakt.

adam@kondrat.pl

Szpera ze zdjęcia - nowa jest do sprzedania