Przyciemnianie szyb śląsk :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
PIlnie poszukuję namiarów na firmy zajmujące się przyciemnianiem szyb samochodowych Z miłą chęcią przyjmę wszystkie namiary ..... Z górki dzięki za pomoc ....

firma SZYBEX w Częstochowie z tego co wiem maja też gdzieś jeszcze na śląsku zakład powinni miec strone www

Chyba że jest ktosik chętny na przyciemninie szyb w moim utku - czyli pomoc - to czekam z miłą chęcią na odzew .... w sprawach związanych z tym można się dogadać

Myśle że dałbys rade to zrobić bez pomocy warsztatu
Mnie się udało(zdjęcia w profilu) i efekt jest PRAWIE jak zrobiony u nich.
Mówie prawie mając na myśli tylną szybę-gdy byłem w firmie powiedzieli ze jest zbyt obła zeby nakleić folię jednym pasem,więc stwierdziłem ze kilkoma można zrobić samemu
I udało się

a ja ci odradzam ,lepiej daj komuś zarobić ,robiłem to w cienkaczu który jak wiesz ma prawie płaskie szyby i wyszło wprawdzie nieżle ale mi przybyło kilka siwych włosów
-w lantrze wg. mnie problemem będzie bardzo wygięta tylna szyba

Na pewno bedzie problemem

Tylko jesli mam płacić 500zl a profesjonalny zakład okleja tylną szybę trzeme paskami z foli to wg mnie jest to małe nieporozumienie

Pozostaje kwestia certyfikatu i chyba to najwięcej kosztuje-chociaż na mocno przyciemnione szyby przednie boczne i tak go nie dadzą

a sobie sam przyciemniam szybki, kolegom tez przyciemniam, ale sa to przewaznie maluchy, albo ciankolki, wiec tam sprawa jes prosta bo mozna szybe wyciagnac z uszczelki do wanny i heja, a na klejonych szybach to troche sie cza pobawic. ale mysle ze jesli masz troche manualnych zdolnosci dasz sobie rade sam

Dzienks za wiarę we mnie Ale mam prośbę jakbyście mieli jakieś namiary na ludzi którzy to robią to byłbym wdzięczny Bo ja nie wiem sam co mi z tego wyjdzie a może tkosik mi to zrobi lepiej ..... Dzienks za pomoc jakby co Pozdro

KAR-TUNING
Wojewodztwo śląskie, 42-506 Będzin
ul. Wolności 346
Telefon: 0 501 254 407
Telefon 2: 032 360 92 88
FAX: 032 360 92 88
Oferta:

Przyciemnianie szyb z atestem
Producent białych zegarów
Sprzedaż akcesorii do tuningu:
Tłumiki sportowe, Spojlery, Gałki, Pedały, Felgi, Filtry sportowe itp.
Części samochodowe: akcesoria tuningowe,
Wystawiają sie też na allegro! koledzy tam przyciemniali szybki i ok!
A tu ich strona
Kar tuning

soje oklejałem właśnie w tej firmie w będzinie Kar tuning zrobili to bardzo dobrze polecam koszt za trzy tylne szyby 250pln.

ta firma zajmuje sie tym juz bardzo dlugo.
Firma BAS
ZABRZE
ul. Pawliczka 25
tel.: (032) 271-76-29
fax: (032) 271-27-51
czynne od 8.00 do 18.00
www.bas.kem.pl

Witam u mnie kumpel przyciemnail wczoraj golfaIII dał 180zl za 3 szybki oczywiscie z atestem jak cos namiarm moge sie dowiedziec

namiary zawsze się przydadzą na wypadek "wolnej kasy" którą można wydać bez żalu

Wcale nie trzeba płacić aż 500 zł ! Tył Hyundaia Lantry z tylną szybą ofoliowaną z jednego kawałka folii kosztuje 300zł !!! Polecam sprawdzić www.autofolie.prv.pl ---co prawda Poznań ,ale tanio i profesjonalnie

Cytat:
2005-09-28 19:59:54, swap pisze:
Na pewno bedzie problemem Tylko jesli mam płacić 500zl a profesjonalny zakład okleja tylną szybę trzeme paskami z foli to wg mnie jest to małe nieporozumienie Pozostaje kwestia certyfikatu i chyba to najwięcej kosztuje-chociaż na mocno przyciemnione szyby przednie boczne i tak go nie dadzą