MotoNews.pl

[K] podszybie, listwy prog., dekle, drążki kierownicze 125p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kupie co w temacie. Listwy boczne progowe, dekle od klasyka (z karbmi na bokach) i drazki kierownicze (krotkie i dlugie), ale onecznie fiatowskie. Drazki tylko nowe, reszta nowe lub stan bdb.
Moge zamienic na prawe pozycjo-kierunki chromowane NOWE lub znaczki POLSKI FIAT na atrape NOWE

No i jeszcze by sie przydało lusterko (albo lepiej dwa) chromowane. Astro albo Vitalni, ew. Pozmot, cos z tej branzy, byle nie te ruskie plaskie

[ wiadomość edytowana przez: Julo_ dnia 2005-09-29 17:20:52 ]

Cytat:
2005-09-29 17:18:21, Julo_ pisze:
No i jeszcze by sie przydało lusterko (albo lepiej dwa) chromowane. Astro albo Vitalni, ew. Pozmot, cos z tej branzy, byle nie te ruskie plaskie

Jeżeli jestes zainteresowany to moge zamienic jedno to co mam na Ładzie za dwa te "brzydkie ruskie płaskie". Mi sie podobaja. Ale zamiana 1:1 mnie nie bawi bo nie chce mi się zdejmowac poszycia drzwi żeby je wymontowac

Tylko ze ja ine posiadam tych brzydkich ruskich :] P{oza tym juz mowiloismy wczoraj, ze nie tzreba nic zdejmowac. Kwestia wertarki lub kątówki

Cytat:
2005-09-29 17:37:22, Julo_ pisze:
Tylko ze ja ine posiadam tych brzydkich ruskich :] P{oza tym juz mowiloismy wczoraj, ze nie tzreba nic zdejmowac. Kwestia wertarki lub kątówki

Wiem, ale jakby wpadły Ci przypadkiem w ręce . A co wiertarki czy kątówki to przypadkiem wiem gdzie często parkuje taki DF rocznik 1968, zapewne prędzej czy pózniej pojawią sie tam ładne lustereczka i faktycznie da sie to zrobić za pomoca w/wnarzędzi

Zanim zdobede lusterka, t juz bedzie garaz

Cytat:
2005-09-29 18:11:36, Julo_ pisze:
Zanim zdobede lusterka, t juz bedzie garaz

Wiertarka + kątówka z garażem tez sobie dadzą radę

Koniec of topa panie Andrzej

A tak na serio: nadal szukam tych części o których pisałem na dole