MotoNews.pl

Fotele od Vectry w Astrze

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wiem, że taki temat kiedyś był, ale coś mi nie idzie szukanie i nie mogę znaleźć

No i teraz pytanie. Czy fotele od Vectry A GT pasują do Astry F? Czy trzeba coś przerabiać, jeśli tak to co? No chyba, że ktoś ma na zbyciu komplet fotele+kanapa od wersji sport w kombi? To od razu biorę... Sprawa dość pilna bo fotel kierowcy w mojej Asterce powoli zbliża się ku końcowi swojego żywota...

Pozdrawiam

Przednie pasuja napewno a czy tyl to nie jestem pewien.Moj koleba ma komplet do viki 5d wiec do kombi powino pasowac czyba,a czy chce sprzedac to nie wiem ale wiem ze ma a zakladac raczej ich nie bedzie wiec moze i sprzeda.

To jak możesz to się dowiedz czy to od wersji GT (takie niby kubełkowe) i ile chce kaski za nie jeśli by sprzedawał. No i czy ma regulację wysokości od strony kierowcy i w jakim są stanie Pozdrawiam

zdaje się że Luz w swoim Kadim ma fotele z Vectry, więc nie wiem dlaczego miałyby nie podejść do Astry

Cytat:
2005-10-03 07:49:43, Forest pisze:
zdaje się że Luz w swoim Kadim ma fotele z Vectry, więc nie wiem dlaczego miałyby nie podejść do Astry

a jak wsiada się do tyłu, bo fotele z Vectry się nie składają?

Cytat:
2005-10-04 11:46:40, Jaroslav pisze:
a jak wsiada się do tyłu, bo fotele z Vectry się nie składają?

Nie wsiada się Ewentualnie ponadliczbowy pasażer wixuje kółeczkiem od oparcia a potem wciska zadek na tył ale i to w krótce zostanie uniemożliwione klatką bezpieczeństwa i kubełkami

[ wiadomość edytowana przez: Luz dnia 2005-10-04 12:34:31 ]