| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Piter20 (M) A3 WRC | 2005-10-02 15:51:57 Koledzy, Wy chyba zapomnieliście, co to jest za miejsce, a więc przypomne: to jest forum dyskusyjne, a nie ściana płaczu, czy miejsce wychwalania. Voy wyraził swój poglad na sytuacje(czesciowo sie z nim zgadzam) moze w troche ostrej formie. Mozecie sie z tym nie zgadzac, ale nalezaloby to zrobic przy pomocy rzeczowej dyskucji. Teksty typu ''jestes zalosny'' czy ''i ty jestes moderatorem'' dopiero sa nie na miejscu... ![]() |
sterciu wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2005-10-02 15:57:39 Ja sie równiez z Voyem zgadzam w wiekszości w tym co napisał .......
i teraz równiez z tobą Piter , kazdy wyraza swoją opinię i to jest tylko i wyłacznie jego opinia , jak ktos sie z nią nie zgadza niech to pozostawi dla siebie |
Piter20 (M) A3 WRC | 2005-10-02 16:02:13 chodzi o to, ze nie zgadzac sie mozna, tylko nie poprzez straszenie moderatora podczas, gdy samemu sie jest kilka dni na forum nie znajac do konca ludzi i miejscowych obyczajow |
sterciu wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2005-10-02 16:10:02 Ja cie rozumiem , ale poprostu zamist pisac jakieś głupoty , typu zgłosiłem sprawę redakcji lepiej sie ugryśc w język i przmilczec sprawę , co innego Hellboy , napisał co mysli o komentarzu Voya ale kolega Vooffer musiał dowalic ostrzej az w trzech postach |
Quattro Nissan Sunny / Mazda 6 Tam gdzie pierniki | 2005-10-02 16:46:15 jest mi bardzo przykro ze kol. Woofer odmawia nam prawa do bycia ludzmi...
Moderator to tez czlowiek - czlowiek, ktory ma takie samo prawo do wyrazania opinii jak Ty... a ze jest przy okazji moderatorem... to nie znaczy ze jest maszyna bez prawa do wyrazania opinii... W watku o Otylii jedna osoba, ktora prekroczyla granice dobrego smaku jest wlasnie kol. Woofer... Howgh. Powiedzialem. Pozdrawiam. |
Quattro Nissan Sunny / Mazda 6 Tam gdzie pierniki | 2005-10-02 16:57:59
jak chcesz wiedziec to dla mnie wlasnie to:
jest coraz szerzej panoszacym sie chamstwem
[ wiadomość edytowana przez: Quattro dnia 2005-10-02 16:59:03 ] |
thaniel Fiat Siena/Opel Astra Warszawa - Natolin | 2005-10-02 17:10:18 ![]() |
speedmaster Pony&i30 Częstochowa | 2005-10-02 18:28:39 wyprzedzanie sznura Tirów (lub innych smochodów bo do końca nie jest określone jak było naprawdę) z prędkością 150 -180 km/h (nie jest dokładnie jeszcze podana prędkość przez policje) wg mnie nie jest zachowaniem inteligetnym w dodatku nie było to na autotradzie gdzie moznaby sobie pozwolić na takie zachowanie
Tylko Voy miał odwagę nazwać rzeczy po imieniu (sądzę, że większość z nas w duchu mysli podobnie tylko chce się wykazać współczuciem) zrobił byc może to w mało delikatny sposób ale moje odczucia sa podobne do jego |
Voy Poldżons Constarownia/Sunderland | 2005-10-02 18:35:37 jako ze zostalem obrazony przez w/w kolege w innym topicu zadam oficjalnych przeprosin. Troszeczke kolego przesadziles. |
Grzechu Seat Ibiza '00 Legnica | 2005-10-02 19:20:56 a ja jako ze nie moge sie wypowiedziec w tamtym watku - to moze tutaj - jestem zdania ze cala wine za wypadek ponosi tylko i wylacznie Otylia, brak wyobrazni tak wlasnie skutkuje - slawa, pieniadze, dobre auto - oki - tylko szkoda ze w tym momencie zabraklo rozsadku.... |
Ali-En Mercedes C36 AMG Opole | 2005-10-02 20:12:06
|
sterciu wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2005-10-02 20:25:52
ponosi wine tylko ona , powinna pójśc siedzieć za to , ale nie , tylko normalny człowiek za takie coś by poszedł siedzieć , czyli nadal bedzie tak ze pijani politycy , prokuratorzy a w tym równiez i sportowcy bedą powodowac zagrożenie dla zycia , zabijac i nic im za to nie bedzie grozić , to jest normalnie nie do pomyślenia ale taka jest prawda , spowodowała wypadek w 100% z jej winy , zabiła - jest winna , a telewizja robi z niej męczenniczkę , przeczytałem kilka for na których równiez jest watek o tym wypadku i zreguły kazdy pisze to co napisał VOY , poprostu zabiła przez swoją głupotę , pozwolę sobie przytoczyć cytat kolegi z jednego z forum : "Najbardziej w tej całej sprawie denerwuje to, co się wyprawia wokół całej tej historii. W rodzinnej miejscowości państwa Jędrzejczaków opuszczono flagi do połowy i ogłoszono żałobę z powodu śmierci jej brata. Tak sobie myślę z jakiej racji tak się dzieje? Skoro ogłaszamy żałobę i opuszczamy flagi, to róbmy to za każdym razem kiedy jakiś pirat drogowy kogoś zabije. Założę się, że nie nadążylibyśmy z opuszczaniem i podnoszeniem flagi bo tyle tragedii dzieje się na drogach. " |
Konrad_P ni ma rajdówki :-( Kraków | 2005-10-02 20:58:01 nic dodać nic ująć... |
Piter20 (M) A3 WRC | 2005-10-02 20:59:01 dodam jeszcze, ze do glupoty Otylii dochodzi kompletny brak umiejetnosci. okazuje sie, ze Otylia ma prawo jazdy dopiero od roku. powinni jej odebrac dozywotnio i zakazac siadania w samochodzie z przodu. |
Piter20 (M) A3 WRC | 2005-10-02 21:52:16 jeszcze jedno:
Przyjdzie Daemon, to moze sie wypowie.
nie odwracaj kota ogonem. to Otylia tutaj zabila, a nie kierowca uniaka, ktory mial prawo jechac swoim pasem jezdni. niby dlaczego mam sie uzalac nad czyjas glupota? szkoda jej brata, bo nic nie zawinil, ale zadne osiagniecia sportowe nie usprawiedliwiaja postepowania jego siostry. Otylia powinna odpowiadac w normalnej sprawie karnej o nieumyslne spowodowanie smierci lub o spowodowanie wypadku ze skutkiem smiertelnym.
jesli za dobry obyczaj uwazasz slodkie pierdzenie, a nie mowienie prawdy wprost, to chyba jestes politykiem...
nigdzie w wypowiedzi Hell'a nie znalazlem niczego ostrzejszego od Twoich slow.
Powiedzieli wprost, co o tym mysla, powiedzieli prawde i mieli do tego pelne prawo. Nikogo przy tym nie obrazili, takze zawracanie glowy redakcji ''brzydkim zachowaniem moderow'' jest kompletnym nieporozumieniem. co do oceny zachowania..no coz, Ty preferujesz jak juz wczesniej wspomnialem slodkie pierdzenie i uzalanie sie nad sprawcami wypadkow(mordercami, gwalcicielami i pedofilami tez sie uzalasz?), a wiekszosc jakos nie. jesli uznajesz, ze jestesmy nienormalni, to zawsze mozesz nie zagladac na PG. nikt Cie tu na sile nie trzyma, a tym bardziej nie bedzie zmienial zasad panujacych na forum, bo "przyszedl jakis nowy kolo i jemu sie nie spodobalo". tak wogole, to za kogo Ty sie uwazasz? |
saseta VW PASSAT PACIFIC starachowice | 2005-10-02 22:18:26 Prawda ze Otylia tutaj zawinila i powinna ponies tego konsekwencje bez wzgledu na to kim jest....
aczkolwiek co do Voja i Voffa.... Zrozumiala jest reakcja Voja na to co sie stalo...lecz powinien ujac to w troszke inny sposob... a co do naszego nowego kolegi coz "straszyc" czy tez"kablowac" jak kolwiek by to nazwac nie powinien i takze powinien przystopowac... |
Voy Poldżons Constarownia/Sunderland | 2005-10-02 23:26:50
moim prawem jest ujmowac to w taki spsob na jaki zaistniala zasluguje... ot tyle mojego. |
taz Mitsu Pajero / Seat ... Nisko/Stw | 2005-10-03 08:24:32
no i tak ma byc
A TEN LIST woofer TO ty SOBIE WSADZ GO W ... |
Wooffer MB /8 W115 230.4b Warszawa | 2005-10-03 10:50:42
- i taką prymitywną wypowiedzią potwierdzasz tylko że nie dorosłeś do roli moderatora. Moderator winien świecić przykładem - obowiązują go ponad przeciętne normy - drogi młody kolego "taz". A Twój poziom - to poziom rynsztoku - smutne doprawdy smutne ... |