98% skonczonego remontu - fotki zajawki swapika

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
prawie oficjalny wyglad. niezamontowalem jeszcze znaczka na przod - czekam na noweczke - oraz szukam tylnego nowego 126p

pozatym dojdzie chyba antenka na dachu spowrotem. lampy sa jeszcze tez nieuystawione do konca idealnie przednie - zrobia to na zakladzie.

no i szuykam przezroczystych przednich migaczy - koles z allegro zrobil mi wala i przystal takie ciemne;/

klapa niezamknieta z przodu wiec niebuczcie tez;d
jak wam sie podoba?

hm czegos brakuje..........

.............hm kubly i klatka koniecznie

e tam, ładny jest

może wreszcie doczekamy się takiej chwili kiedy pojawisz sie swoją padaką na jakimś spocie/zlocie...

juz jezdzi. niewyrobilem sie na mistera - ale odponiedzialku wlacze dalej - umowiony ejstem na zmiane tuleji przednich wahaczy - bo chyba sie spierd.. po testowaniu tarczowek. do tego spawanie mocowania resora bo kolega MpRally lakiernik niebardzo to pospawal mimoze bylo to uzgodnione. dzis nakoniec rozszczelnil sie zbiornik wyrównawczy z poldka - ale tak czulem ze pusci. pozniej przy okzaji roboty wahaczy bedzie jeszcze raz zbieznosc i katy - regulacja mieszanki na kompie(kopci za duzo). wymiana uszczelki pod pokrywa zaworów, drobne kosmetyki z 3 kabelkami z tylu, i takie malenkie dupstwa - jak np tylny zawias od strony pasazera nieusiadl tak nisko jak od kierowcy.

he he, czyli standardowa walka ze swapowanym malcem

dokladnie to

Nie no pat pierwszy SWAP ktory spełnia wszystkie normy estetyczne i praktyczne (moc) poprostu piekny.
Gratulacje na stojaco masz owacje.
Oby wiecej takich swapow .

popraw drzwi na zawiasach, drzwi kierowcy, zwroc uwage na szczeline przed i za drzwiami... nierowna bardzo... przy takim nakladzie pracy jaki poniosles i fajnym wygladie jaki uzyskales na aucie taka szpara strasznie razi, przynajmniej mnie

Pat powiem ci jedno zjebałeś sprawę że nie przyjechałeś na mistera miał byś wielkie szanse żeby wygrać

no szpara mnie tez wk.. i beda jeszcze fachowcy poprawiac drzwi bo to sam osadzalem z kumplem.

korozja - sam jestem wk.. czekalem na to pol roku.. a auto dopiero dzis zaczelo jezdzic a i tak niespodzianki klolejne wyskoczyly. teraz zostaja mi tylko targi nmotoryzacyjne w Katowicach - jak sie oczywiscie wyrobie - wybieram sie z Hudym 05.

Jaki to lakierek numer ?

a gdzie foty ze srodka poka poka pewnie kicha jakas cerata na podłodze

srodka niezrobilem jakos. ale co tam sie niema czym pochwalic;D

numer lakieru - podam ci na priv pozniej bo mam butelke w garazu

no fajne fajne, ale ja bym robil wydech na prawa strone, zeby byl bardziej orginalny i mniej podejrzany

bardzo ładnie wszystko wyszło poza tyłem.. chlapacze mi nie podchodzą i popraw zderzak tylny do troszke krzywo, chyba ze ja źle widze. Ale pozatym podziwiam ilośc włożonej w niego pracy

Pat napisze krotko piekny malec jestem urzeczony nim
mozesz mi go oddac?

Calkiem w cipke.

Podoba mi sie idea, klasyk i swap, widac spory nakład pracy.
Tylko czemu w belce masz dziury na kable do cofki i p-mgielnego?
Nie widzą mi sie tez tez fele.

Fajny ,fajny....podziwiam trud wlozonej pracy...

Aj lajk dys stajl