Skóra

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam pytanie? Mam możlowość kupna skórzanej tapicerki od E-32. Bedzie pasowała do E-34 które posiadam???

Nie jestem pewny, 7-ka jest chyba szersza,więc tylna kanapa może nie pasować, najlepiej umów się na przymiarkę (jeśli masz taką możliwośc).No chyba, że wypowie się ktoś kto pzekładał tapicerkę z e-32 do e-34.

nie wydaje mi sie żeby pasowała, ponieważ sama skóra nie da sie założyć w miejsce weluru nie zmieniając całej tylnej kanapy nawet z e32 do e32 bo miałem okazje oglądać w komisie stojące prawie obok siebie 7mki i zauważyłem, że to całkiem inne wzory kanapy. różnią sie nie tylko rodzajem tapicerki, ale też budową.

Cytat:
2005-10-04 20:32:24, krzysiek77 pisze:
nie wydaje mi sie żeby pasowała, ponieważ sama skóra nie da sie założyć w miejsce weluru nie zmieniając całej tylnej kanapy nawet z e32 do e32 bo miałem okazje oglądać w komisie stojące prawie obok siebie 7mki i zauważyłem, że to całkiem inne wzory kanapy. różnią sie nie tylko rodzajem tapicerki, ale też budową.

z 7 do 7 pasuje na bank bo roznica ktora widziales to byla prawdopodobnie tylko roznica w wyprofilowaniu siedzen i oparc ale na 100% da sie zamienic welur na skore w tym samym modelu

Ale Misiekk38 ma pewnie możliwość zakupu całych siedzień a nie tylko obić, ja przekonany ni ejestem, że będzie pasowało, ale widziałem kiedyś na allegro właśnie skórę i sprzedający pisał, że jest do e-32 i e-34 choć wiadomo,że pisać to on sobie mógł....