Samochod gaśnie podczas jazdy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ratunku!!!
Moj samochod 206 1.1 husky od nowosci mial pewien problem , a mianowicie potrafił wyłaczyć się podczas jazdy. Ponieważ był wtedy jeszcze na gwarancji podjechałam do serwisu gdzie powiedzaino mi (po podłączeniu do komp) , że błędów w układzie wtryskowym nie ma więc winą może być złe paliwo. Tankowałam później na jednej stacji ale usterka wracała. Maltretowałam serwis jeszcze dwa razy i w końcu zmieniono mi oprogramowanie w ukł. wtryskowym. Wtedy rzeczywiście minęło. Przez te trzy lata które minęły od tamtego czasu usterka powyższa pojawiła sie może z 4 razy gdy zatankowałam na przypadkowej stacji ale po zatankowaniu innego paliwa było ok. Teraz tankuje sie tylko na Neste było dobrze aż do dziś....Czy moze mi ktoś pomóc i powiedzieć co mam robić ? Czy jechać już do serwisu? Boję się że jako kobietę potraktują mnie z przymrużeniem oka lub będą póbować naciągnąć..

no akurat o neste nie mam dobrego zdania... moj na ich paliwie jakos dziwnie sie zmulil....
moze byc tak, ze komp glupieje...
a moze byc lambda walnieta.

Czemu tylko niektore samochody sa wrazliwe na paliwo a niektore nie?

trusia zajrzyj tu: www.206club.net , założ swój temat na forum i poczekaj jakie będą odpowiedzi.