[s]graty po rajdowce(kubel,szelki,stozek,klatka,silnik,buda)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
1) Bimarco B w stanie idealnym zero przetarć kolor czarny, cena 160zł. Szyny do malucha gratis.
2) Stozek + rura do dolotu pod silnik 903 do malucha, idealnie wpasowuje się pod lewą kratke dolotu do malucha, ładnie wyprofilowane kolanko do mocowania itp, firma "Supersport", srednica : 13cm, długość: 14cm. Stan: super
3) Pasy szelkowe shroth. 3 punktowe, koloru niebieskiego, można by je uprać bo troszq lezaly w garazu, mocowanie na sztywno, wsyztsko z nimi ok, cena: 85zł
4) pasy szlekowe shroth. 3punktowe, koloru czarnego. Napinacz zwykły tzn regulacja i w przyapdku szarpniecia sie blokuje. Cena: 80zł.
5) Klatka zgodna z załącznikiem J, zastrzałyboczne, ładnie przylegająca, skręcana, nie dzwoniona. Cena: 250zł
6) Karoseria do maluszka, nowy czerwony lakier,zero rdzy, wyspawana itp, z przodu łądnie rozklepane nadkola, wycoety wlot na chlodnice zprzodu, zarejestrowana z silnikiem 903, przystosowana pod ten silnik, oczywiscie szyby itp, wachacze caly zawias, bez kół kierownicy i zegarów. To by było tyle. OCi przeglad chyba do grudnia. Okazja bo nie trzeba walic sie z przegladami itp zeby zarejestrowac swapa. Moge sprzedac ostatecznie same numery + dowod rejestracyjny, wiadomo po co. Cena tak za bude całą z dowodem 200zł, cena za sam dowod 100zł.
7) flansza, jeden kawałek stali, grubosc 2cm chyba, aktualnie pod silnikiem 903 i wsyztsko bangla, cena: 130zł.
Silnik 903 w czesciach, trza dokupic tylko peirscienie i zlozyc do kupy, wsyztsko inne w bardzo dobrym stanie.Cena: proponujcie.

pytać sie o inne rzeczy.

kubra rezerwuje, co do ceny i wysyłki sie napewno dogadamy

mowisz ze klatka ok?

a buda cala, nie przetruchlala, cazy cos przy niej do roboty jest?

Jakby co po bude jestem pierwszy

Jakby co po bude jestem pierwszy

no nie wiem bo u mnie priv znacznie wczesniej poszedl . Zobaczymy wiec

Czy fotel podejdzie do cc,chodzi mi o wielkosc,bo mocowania to juz osobno dokupie.

[ wiadomość edytowana przez: mufaz dnia 2005-10-06 11:02:22 ]

Cytat:
2005-10-06 11:01:18, mufaz pisze:
Czy fotel podejdzie do cc,chodzi mi o wielkosc,bo mocowania to juz osobno dokupie. [ wiadomość edytowana przez: mufaz dnia 2005-10-06 11:02:22 ]

bez problemu wejdzie szczególnie jeśli wchodzi do maldona o wiele większe fotele da się upchnąć w CC

klatka jak najbardziej okej jest, nic jej nie dolega, tam na focie masz zastrzały boczne (te czerowne)

Kuner budzie nic nie dolega, elektryka robiona pod silnik 903, przednie ranty rozklepane, kolor czerowny rdzy nie zauwazylem, jezlei chcesz na to na dniach bede to sciagal do siebie to dokaldnie obejze itp itd.

Cytat:
2005-10-06 11:01:18, mufaz pisze:
Czy fotel podejdzie do cc,chodzi mi o wielkosc,bo mocowania to juz osobno dokupie. [ wiadomość edytowana przez: mufaz dnia 2005-10-06 11:02:22 ]

Oj to małę spuźnienie bo kubła juz łykłem

bimarco b sprzedane.
zostało:
2) Stozek + rura do dolotu pod silnik 903 do malucha, idealnie wpasowuje się pod lewą kratke dolotu do malucha, ładnie wyprofilowane kolanko do mocowania itp, firma "Supersport", srednica : 13cm, długość: 14cm. Stan: super
3) Pasy szelkowe shroth. 3 punktowe, koloru niebieskiego, można by je uprać bo troszq lezaly w garazu, mocowanie na sztywno, wsyztsko z nimi ok, cena: 85zł
4) pasy szlekowe shroth. 3punktowe, koloru czarnego. Napinacz zwykły tzn regulacja i w przyapdku szarpniecia sie blokuje. Cena: 80zł.
5) Klatka zgodna z załącznikiem J, zastrzałyboczne, ładnie przylegająca, skręcana, nie dzwoniona. Cena: 250zł
6) Karoseria do maluszka, nowy czerwony lakier,zero rdzy, wyspawana itp, z przodu łądnie rozklepane nadkola, wycoety wlot na chlodnice zprzodu, zarejestrowana z silnikiem 903, przystosowana pod ten silnik, oczywiscie szyby itp, wachacze caly zawias, bez kół kierownicy i zegarów. To by było tyle. OCi przeglad chyba do grudnia. Okazja bo nie trzeba walic sie z przegladami itp zeby zarejestrowac swapa. Moge sprzedac ostatecznie same numery + dowod rejestracyjny, wiadomo po co. Cena tak za bude całą z dowodem 200zł, cena za sam dowod 100zł.
7) flansza, jeden kawałek stali, grubosc 2cm chyba, aktualnie pod silnikiem 903 i wsyztsko bangla, cena: 130zł.
8 )Silnik 903 w czesciach, trza dokupic tylko peirscienie i zlozyc do kupy, wsyztsko inne w bardzo dobrym stanie.Cena: proponujcie.

sprzedaz dla tego kto pierwszy da pieniazki.

rezerwuje kaltke dam znac jak wroce z pracy czyli okolo 24 ok?

okej dejta

miales dac znac o stanie na priv....doczytuje sie tu. mialy byc jakies fotki. dodatkowo pod jaki gaznik jest to dostosowane?> Iba czy Icev?> bo jestem Very interested.

sorka Pat, wylecialo mi z głowy, straszny zajeb teraz mam....

fotki wtsawilem, jak chcesz zrobie dla Ciebie jakies lepsze, stozek obudowany jest taka siateczka aluminiowa, nigdzie nie jest powgniecana itp, w srodku ma taka siateczke jakby gumowa czy co, nie wiem, serio nie znam sie na stozkach, nie wiem pod jaki gaźnik (musialbym sprawdzic przy silniku a to w niedziele moglbym zrobic, jest dorobione kolanko z nierdzewki pod stozek, razem z uchwytem do budy chyba, wsyztsko ładnie na opsaki połącozne, rura długo 44cm chyba, srednicy zewnetrznej 6,5 cm a wewnetrznej 5,2cm, idelanie wchodiz na stozek. powinna byc chyba jesio jakas kopulka albo cos ale to pewnie juz przy silniku znajde.

szukam pod Iceva bo miniepasuje oryginalna pokrywa z filtrem z Iba. a zamast dlubac - kupilbym taki dolocik. sprawdz jaki to gaznior i podelsij fotki. no i podaj wstepna cene.

okej ale to dopiero w niedziele jak juz.