Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() MacTB HF MEMBER S60 i CBR600 Warszawa | 2005-10-06 13:37:58 Bezpieczniki?
O ile się nie mylę to właśnie za radio, oświetlenie wnętrza i gniazdka 12V odpowiada jeden bezpiecznik ![]() |
andrzej_ch HF MEMBER Hyundai Santa Fe Radom | 2005-10-06 16:23:26 przykro mi ale nie sa to bezpieczniki ani przekazniki - sprawdzane byly wielokrotnie |
![]() Cobra_JM HF MEMBER Hyundai Accent Chorzów | 2005-10-06 20:27:47 No to miernik i do roboty ![]() |
![]() arturo_soda HF MEMBER Hundai coupe warszawa | 2005-10-07 10:54:41 jeśli naprawde sprawdziłeś wszytkie bezpieczniki - nie tylko te które podejrzewasz a wszytkie - polecam pare razy juz miałem tak ze opis wskazywał inny bezpiecznik (kabina i pod maską) to pytanie czy było coś grzebane ostatnio? coś rozpinane?
Bo cruise chyba jednak jest pod innym bezpiecznikiem - z uwag u mnie np cruise nie działa jak mam spaloną żarówke stopu - ciekawe co ![]() |
![]() arturo_soda HF MEMBER Hundai coupe warszawa | 2005-10-07 14:20:07 pierwsze słysze o takim diwajsie.... od tej wymiany jak rozumiem sie rozjechło z elektryką? moze odepnij lampe (tylko nie używaj wtedy świateł bo w wielu autach pali żarówki na jednym reflektorze) ...moze coś nie halo ta lampa robi choć to mało prawdopodobne... nie mam pomysłu za bardzo kilka urządzeń na raz nie działających to skoro nie bezpiecznik to jakaś kostka nic innego mi do głowy nie przychodzi |