[s] Graty z mojej rajdówki (bile, kubly itd)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
1. Kubełek wzór Sparco Speed. Na mnie za maly (98 kg, 190 cm). Lekko zakurzony bo lezal w garazu ale obiecuje go wyprac.
Pozatym prawie nowka sztuka. Zero przetarc itd.
Cena 200zł

2. Kubełek Bimarco B. Jeździł u mnie na prawym. Troszke poprzecierany. Gratis szyny do malca przerobione z syzn bimarco do CC
Cena 150zł

3. Flansza do silnika 899,903/ 1.1. Do wycentrowania.
Cena 180zł

4. Pompa sprzegłowa idealna do hydraulicznej renaty. nowa funkiel, nie śmiagana.
Cena 20zł

5. Bilsteiy tyl. Stan bardzo bardzo dobry. Jeszcze pośmigaja długo, długo. Oczywiscie zółte.
Cena 300zł

6. Bilsteiny 4 sztuki (przod i tyl)> Generalnie do regeneracji ale napewno na codzien (nie do KJSów) bedą sie sprawowaly lepiej niz kazde olejowe amorki.
Cena 250zł

7. Klatka bezpieczenstwa. Ja u siebie jezdizlem tylko na tyle ale mam i przod z zastrzalami bocznymi. Nie probowalem go wsadzac ale strongi (od ktorego wzialem ta klate) wspominal ze trzeba cos tam poprawic w przodzie (chwila roboty). Klatka jest teraz czarna ale dysponuje jedynie starym zdjeciem i to zdjeciem tylko tylu. Sorka za bałagan. hehe...
Cena 150 zł

8. Drzwi od eleganta. z pelnym ospprzetem (szyby, klamki,lusterka,bez boczkow niestety)
Od keirowcy stan b. dobry - 100 zł
Od pasazera stan dobry (lekkie wgniecenie ktore spokojnie wystarczy pewnie wypchnac od wewnatrz. - 60 zł

9. Skrzynia biegow. Pewnie jeszcze pojeździ. Po wymianie walka sprzeglowego i tulejki.
Cena 150 zł

10. Zresor wyklepany na 14 cm. Nowka sztuka, nie uyzywany zostal wyklepany, wiec nei ejst skatowany
Cena 40 zł

11. Sprezyny od czegos tam sam nei wiem czego obciete itd. Autko stalo nie za nisko i nie za wysoko a idealnie pracowalo z bilsteinem. Super do KJSów
Cena 30zł

12. Duzo pozostalych czesci po malcu rajdowkce.. pytac sie a moze cosik mam.

Sorka ze nie mam zdjec niektorych rzeczy ale leza w firmie a ja oficjalnie na lekarskim jestem wiec nie bardzo moge podjechac i zrobic Postaram sie jutro albo w sob.

Na terenie warszawy i okolic mozemy dogadac sie z transportem.

tel. 500 590 099

Pozdrawiam
Kuner

Pompa zaklepana

co to znaczy żółte bile? tzn megatwarde?

Znaczy najtwardsze jakie byly

nieznam się chciałbym kupić ale niewiem czy niezatwarde będą do lekkiej 650 czy to będzie pracować?

za twardy to moze byc stolec ale nie tylny zawias bierz a niemarudz.

zaklepuje klateczke
co do szczegułów to poszedł emil

jaki jest koszt wysylki drzwi?? chodzi mi o drzwi kierowcy i moga byc bez osprzetu. i czy sa bardzo zgnite czy nie??

a strumiennice masz???
i pamietaj o pierscieniach

Bili juz nie ma... pierscionkow nie byo

masz moze foty tylnich sprezyn na samochodzie jak to wygladalo bo mam juz jedna pare sprezyn za niskich

witam i znow pytam ile wysylka tych drzwi bo jestem zainteresowany. i w jakim sa stanie?? (chodzi o rdze)

A kubly jeszcze sa?

Pozdro
Lapek

a jakieś koła masz? (felga+opona)

interesują mnie pasy szelkowe .....

Cytat:
2005-10-12 17:30:03, Lapek_Gdansk pisze:
A kubly jeszcze sa? Pozdro Lapek

kubly sa, pasow nie ma...

a ruskich sprzedac niechcesz? jesli tak to ile?

biore resor i kubeł sparco.

Znalazłyby sie jakieś szyny do Szparko!?