Zlot "integracyjny" 21,22,23 X 2005r. Tyrawa solna (Biesy)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mamy przyjemnośc zaprosić wszystkich chętnych na zlot klubu The Fiat & The Furious, który odbędzie się w dniach 21,22,23 X 2005r. w Tyrawie Solnej (Bieszczady). Będzie to zlot integracyjny a więc stawiamy głównie na obecność osób nie koniecznie przybyłych własnym autkiem (rodzaj transportu dowolny). Więc jezeli masz ochote poznać ciekawych ludzi, których do tej pory znasz z forum zapraszamy serdecznie . Więcej informacji o miejscu zlotu znajdziecie tutaj. Cena noclegu wynosi odpowiednio: pierwsza doba 20zł, każda kolejna 15zł (w domkach typu TURBACZ). Prosimy także o w miare szybką odpowiedź osób zainteresowanych udziałem w imprezie, a w tym celu o kontakt z moderatorem głównym (dejta, barakuda) w celu zarezerwowania miejsca.
Zapraszam wszystkich, pozdrawiam barakuda.

Pytanko ze Śląska:

Ile km z Katowic??

krakow rzeszow 167 rzeszow tyrawa 80 nie wiem ile jest z katowic do kraka 80? jak cos to zabierz sie z kims ze slaska

nooo z kraka ze 240 czyli od was chudy bedzie ze 320. zapraszamy wszystkich chetnych!!!!!

Cytat:
2005-10-07 09:18:01, goorek pisze:
nooo z kraka ze 240 czyli od was chudy bedzie ze 320. zapraszamy wszystkich chetnych!!!!!

brrr ok 700km przy spalaniu mojego złoma to troche będzie-przemek gadaj ze szwagrem!!

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

Cytat:
2005-10-07 18:28:49, mar125 pisze:
brrr ok 700km przy spalaniu mojego złoma to troche będzie-przemek gadaj ze szwagrem!!

bedziesz ekonomicznie jechal : umiesz tak jedzic ???

Cytat:
2005-10-07 18:39:24, bimber1 pisze:
bedziesz ekonomicznie jechal : umiesz tak jedzic ???

nie no jasne min to ok 12-13 l.lpg
no chyba że sie z astrami w przodzie bede chciał trzymac wtedy jakies 15-17 l. na każde 100km

-----------------

P.U.H. MARAKANT

Poliwęglan do rajdówek

przykrecimy twojego potwora tak jak moja astra jest skrecona i zejdzie ponizej 10 literkow

to ja nie jade
musiałbym chyba go pchac na wolnych obrotach żeby poniżej lub w okolice 10l. zejść.

-----------------

P.U.H. MARAKANT

Poliwęglan do rajdówek

zawsze jeszcze zostaje opcja wpakowania sie rinowi w 1 osob do nyski,tylko kto poprowadzi ?? bo on powiedzial ze to byl ostatni arz jak tym jechal hehhehhe

jak będziecie ładnie śpiewać to moge prowadzic ,zawsze chciałem takim małym autobusem pełnym pijaków poprowadzić

-----------------

P.U.H. MARAKANT

Poliwęglan do rajdówek

nie ma co dojebaliscie z ta odległoscia ....zobaczymy co da sie zrobic
Panowie nie da sie tego "przemienic" na Borki :>? z kraka byscie mieli z 280 km bo chyba na te bieszczady to nikt nie ma blisko

[ wiadomość edytowana przez: stasiu dnia 2005-10-07 22:58:29 ]

chyba ze mieszka w bieszczadach to wtedy ma blisko

panowie nie marudzić Borki będą w przyszłym roku a teraz mamy bieszczady, stasiu wsiadaj w pociąg i przyjeżdżaj i księciunia zawijaj ze sobą

szkoda ze tak daleko bo bym z checia wpadl na jeden dzien a takto dupa

z Krakowa macie daleko?
ja mam kawał drogi z wawy ale postaram sie pociągiem przyjechać

a ja szukam sponsora na ten zlot

bry

prawdopodobnie bede.... :>

nie prawdopodobnie, tylko bedziesz
a tobie Carv chyba cos wisze za przesylke hm? namiot - pamietasz? bede mial okazje ci oddac

cos sie zaczyna klarowac Art zgodzil sie zeby byc para dla McQ wiec moze jedna fura przyjedziemy