Kategoria A

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Hey

Czy ktoś z was zdawal niedawno prawko na motor? Czego tam egzaminatorzy na tym placu wymagaja? Na kursie w loku gosc nic mowil a na egzminie okazuje sie ze sie placu nie zaliczylo bo gdzies tam przed ruszeniem z zatrzymania sie na wzniesieniu sie nie obejrzalo lewo/prawo/lewo.
Po kursie bylem przekonany ze nalezy poprostu przejechac ten tor przeszkod wykazac sie umiejetnoscia jazdy, a na miescie zaprezentowac umiejetnosc poruszania sie w ruchu miejskim.

Jezeli na tym placu trzeba sie na kazdym kroku ogladac i mrugac kierunkiem to ja jestem normalnie w lesie i bede musial zapisac sie na jazdy gdzies gdzie potrafia przygotowac do egzaminu na kat A.

Pozdrawiam

Chyba po to przechodziłeś kurs żeby wiedzieć. ) Za co zapłaciłeś?
Raczej nei da się tego wszystkiego opisać w poście, polecam jazdy doszkalające, w godzinę Ci wszystko instruktor wytłumaczy.
T.

wiesz powiem ci tak ze nie wiem jak to jest na kategorie A ale wiem ze jesli na B chcą cie ulac to to zrobia,... mnie ostatnio udupili na tym ze przy znaku stop nie zatrzymalem sie na odpowiednia ilosc czasu:/ pierwszy raz slyszalem o czyms takim ale sproboj sie klucic a bedziesz mial jeszcze gorzej.... pozdro

A co Ty Grzechu robiłeś na egzaminie?
Czy stanie na stopie i palenie gum zaliczyliby?)
T>

Cytat:
2005-10-07 09:37:51, Toom pisze:
Chyba po to przechodziłeś kurs żeby wiedzieć. ) Za co zapłaciłeś?

A robilem przy okazji z B z nastawieniem ze A mam juz w kieszeni a ze z B beda przejscia. No i B zdalem za pierwszym razem, no a A nie.

Na LOKu to jedynie ucza w miare dobrze na B C E ale na A to juz lipa lepiej do motosu

Kupilem sobie 2godz jazdy wiec przy okazji dowiem sie szczegolow.

No to by bylo na tyle

Pozdrawiam