| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Samael User HPI Savage X4,1 Stalowa Wola | 2005-10-06 19:45:58 Hey
Czy ktoś z was zdawal niedawno prawko na motor? Czego tam egzaminatorzy na tym placu wymagaja? Na kursie w loku gosc nic mowil a na egzminie okazuje sie ze sie placu nie zaliczylo bo gdzies tam przed ruszeniem z zatrzymania sie na wzniesieniu sie nie obejrzalo lewo/prawo/lewo. Po kursie bylem przekonany ze nalezy poprostu przejechac ten tor przeszkod wykazac sie umiejetnoscia jazdy, a na miescie zaprezentowac umiejetnosc poruszania sie w ruchu miejskim. Jezeli na tym placu trzeba sie na kazdym kroku ogladac i mrugac kierunkiem to ja jestem normalnie w lesie i bede musial zapisac sie na jazdy gdzies gdzie potrafia przygotowac do egzaminu na kat A. Pozdrawiam |
Toom User Kymco B&W Wawa | 2005-10-07 10:23:58 A co Ty Grzechu robiłeś na egzaminie?
Czy stanie na stopie i palenie gum zaliczyliby? )
T> |
Samael User HPI Savage X4,1 Stalowa Wola | 2005-10-07 17:40:25
A robilem przy okazji z B z nastawieniem ze A mam juz w kieszeni a ze z B beda przejscia. No i B zdalem za pierwszym razem, no a A nie. Na LOKu to jedynie ucza w miare dobrze na B C E ale na A to juz lipa lepiej do motosu Kupilem sobie 2godz jazdy wiec przy okazji dowiem sie szczegolow. No to by bylo na tyle Pozdrawiam |