Konkurs i-net awards 2004 - glosuj codziennie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
nasz strona zostala zgloszona do kolejnej edycji konkursu "i-net awards 2004" ... glosowanie trwa do marca 2004r, potem pierwsza dziesiatka bedzie oceniana przez jury..
chciecie oddac glos.. wystarczy klinac w banner...

Hehe konkurencja kurde... FSOAK i tak jest na pierwszym A moze wymyslimy jakas wspolprace? Wy na nas, my na was i 2 miejsca na pudle by byly ...?

Kuna chopaki do głosowania!!!! Chociażby dla zabawy!! Z FSO wygrywamy ale jak długo jeszcze??!! Czy trzeba każdemu z Was wysyłać e-maila z prośbą abyście "klikneli"?? W końcu to "nasza sprawa"!!!
Do roboty!!

Kurde kliknalem wam, z bratnia pomoca Ale zebyscie FSOAK nie zagrazali czasem

my tez mysle znajdziemy czas zeby kliknac i na Wasz banner

oddałem swój głos na F&F...

DamianS

niesmiale dodam ze glosowac mozna nie jednorazowo, tylko raz dziennie z jednego IP

ej no co jest , ja już 2 raz głos oddaje a mamy dopiero 52 co z wami ??

ustawilem u siebie w domu i u znajomych w akademiku jako startowa, wiec na co dzien po dwa glosy pewne:) - chyba ze bede czesciej wlaczal modem

Panowie spadamy w rankingu
do głosowania

mam czas.
Dzisiaj sie pobawie - to ktore ma byc miejsce ???
Podam wam linka którego podawajcie swoim kumplom.

http://www.glosff.prv.pl/

O cleniu samochodów wyzej od nas ehhh
I mam nadzieje ze każdy porozsyla to wszystkim znajomym na gg żeby głosowali kiedy mogą - raz dzinnie.
Ostatnim razem w dwa dni dałem rade dotrezc do wielu głosów - z 18 na 13 - mam nadzieje ze kazdy z was posatara sie o dobrą reklamę !!!!!!

właśnie podałem ten link wszystkim swoim znajomym na GG!

Zagłosowalem- od jutr tez zaglosuje!
Kumpla rozeslane

I kolejny glos oddany

Kolejny miesiac - i znowu konkurs trwa .
Paowie glosujemy codzinnie i rozsylamy kumplom by głosowali ;d

A co tam, też głosuję codziennie.

Ja codziennie głosuje

dzis banner "nie chodzi". czy tylko u mnie?

nie tylko..od wczorajszego wieczora nie laduje sie w ogole strona z wynikami i linki do glosowania tez nie dzialaja....

ej no co jest?? jak kliknalem to mi napisało nieudane zaptytaine cos tam cos tam...... :/