Nowy samochód - wiele pytań

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cześć wszystkim!
Wreszcie ją zdobyłem - kupa wysiłku (i kasy) ale jast, stoi pod oknem i cieszy oko.
Kupiłem Opla Omegę B 2,5 V 6 z 1995 roku i chętnie pogadam z urzytkownikami takiego samochody na każdy temat: silnik, skrzynia , zawieszenie ...idt.
jak ktoś chce niech dzwoni 600-257-114, acha - jestem z Lublina
cześć :)

wottka-gratuluje zakupu-mam nadzieje ze udanego w prawdzie to nie moje 2.0 i w budzie A ale ujdzie widze ze lublin sie poszerza o LOB-ow pusc jakies fotki w obieg zobaczymy to cacko - pozdrowka ShaQ

Witam kolejnego posiadacza V6!
Jeśli chcesz pogadać, koniecznie po prostu przyjedź na zlot. Jest tu paru użytkowników B z silnikami V6 i kilkuletnim doświadczeniem. Będzie co omawiać do rana .

Witam kolege V !!

Wpadaj na zlot 5/6. Bedzie kilka V6 w tym 3szt MV6. Pogadamy przy piwerku i grillu.

PS. Znowu radar kosztowal mnie 100... ale punktow nadal 0

Witam i gratuluję zakupu. A zdrugiej strony to dobrze, że nowi posiadacze Omeg wiedzą gdzie nas szukać w necie teraz nic innego jak przyjechać na LOB Party. Shaq bierz kumpla rodaka i przyjeżdrzajcie!!!

Pozdrawiam

gieroy-bardzo chetnie,mam duze zamiary a to juz sporo,teraz tylko kwestia finansowa,jak do 4 skoluje pieniazki to gwarantuje ze smigam te klubowe naklejki mi wlazly w glowke tak ze pewne jest ze jak biedny student zbierze mamone to jade - a z tego co wiem to Radek i tak i tak jedzie pozdrowka ShaQ

Witam ziomka.
Nasz Regionalny LOB zaczyna rosnąć w siłę.
Pozdr.

Witam
Oj widzę że Lublin rośnie w siłę

Witam kolegę.
Mam taką samą Omegę.
I od razu propozycja dla ciebie korzystaj z archiwalnych postów forum wiele odpowiedzi już tam jest.

Juz się cieszę na zebranie specjalnej podgrupy d/s Omeg i 2,5 i wiecej litrowych na LOB party
pzdr
_Krzysiek_