| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Pinki FORD MONDEO wcześnie ... C.K. Kraków | 2005-10-08 22:35:45 Szanowni Państwo chciałbym zapytać i rozpocząć dyskusje na temat doświadczeń z serwisem Polmozbytu
Moje sa traumatyczne już kiedyś gdy wymieniałem u nich reduktor a konkretnie POLMOZBYT na al. Pokoju w Krakowie Po mojej sugestii ,żeby pan jednakowoż wpiął auto (gaźnikowe) na zewnętrzną lambdę i ustawił na komputerze mieszankę mechanik stwierdził ,że jak będę miał takie auto wskazując stojącą na stanowisku obok Vectre C to się będziemy bawić w takie rzeczy więc stwierdziłem ,że z polmozbytem moja przygoda się kończy i podjechałem do prywatnego warsztatu LPG gdzie oczywiście ustawiono mi reduktor badając pomiar spalin oraz mieszankę Jednak dzisiaj w zeszłym tygodniu postanowiłem wymienić elemęty zawieszenia więc z powodu ,ze w polmozbycie można płacić kartą a to dla mnie akurat było istotne postanowiłem dać im kolejną szanse i zadzwoniłem ,żeby się umówić na zbieżność w sobotę na co usłyszałem od niejakiego mistrza Kamińskego ,ze nie ma sprawy i jak podjadę to mi zbierzność bez problemu ustawią . To tez na 8 umówiłem się ze swoim zaufanym serwisem który jak zwykle mnie ucieszył profesjonalnością i rozsądną ceną poczym jak Panowie wymienili co mieli wymienić pojechałem do polmozbytu co z całkowicie zmienionymi kątami i geometrią było dość ciekawym doświadczeniem wchodzę do polmozbytu pan uprzejmie pyta o co mi chodzi mówię ,ze chciałem zbieżność ustawić to pan poprosił ,żebym usiadł i poczekał kiedy skończył rozmowę z klientem poinformował mnie ,ze nie ma możliwości ustawienia kół bo niema kogo który by miał to zrobić a skoro próbowałem skonfrontować z tym faktem zapewnienie telefoniczne ,ze oczywiście i na pewno usłyszałem ,ze pewnie tak było ale się zmieniło i tak w okolicach południa w sobotę musiałem szukać warsztatu który mi tą zbieżność ustawi na szczęście się udało . Z stad moja ciekawość czy ktoś ma takie doświadczenia z polmozbytem czy ja trafiłem przypadkowo 2 krotnie na brak profesjonalizmu ? bo w moim wypadku do 3 razy sztuka w tym warsztacie nie działa i więcej nigdy żadnego samochodu tam nie dam pozdrawiam |
Pinki FORD MONDEO wcześnie ... C.K. Kraków | 2005-10-10 22:14:33 niechodzi mi oto jakim autem jeźdze ani co zrobił gazownik tylko meritum jest podejście pracowników polmozbytu do klienta pozdrawiam |
zlapmnie Wir liben autos wieliczka / pawlikowice | 2005-10-19 19:46:17 Dla mojego szefa nie ma tłumaczenia, że kilent był niemiły to teraz ja jestem niemiły. Poleciałbym na zbity... |