Co myslicie o takim tlumiczku do RS"a??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
TUTAJ
Napisalem maila z zapytaniem o dlugosc koncowki i srednice ruruy wlotowej.A tak w ogole jakie srednice rur ma RS - moze ktos pamieta bo wiecie ciezko jest wziasc syf miarke i isc zmierzyc

fajna podroba

Cytat:
2005-10-09 11:28:25, mazzi19 pisze:
fajna podroba

Wiesz,czy to podroba czy nie to mi to lotto Chodzi o to by ladnie wygladalo i mruczalo
A wlasnie sie zastanawiam jak to bedzie wygladac w oryginalnym wycieciu na tlumik w RS mk V

mi sie osobiscie tlumiki a'la "mugen" nie widza

Ale Twoj cyrk - Twoje malpy

heh no wiesz mazzi jak to mówia "o gustach sie niedyskutuje" no ale powiem wam ze podobały mi sie takiego kształtu tłumiki zawsze... takie inne niz wszytskie sam mam od pozatku auta jak go odkupiłem jakis CHYBA podrobiany i idzie ładniutko ale coś mi tam niepasuje bo mam katalizator a potem tylko rura i końcowy wydech niepowinno być tak czasem jeszcze jednego tłumika po środku??? no a jaka średnica ma rura od wydechu tego to niewiem

A ja taki mam tylko firmy Lorbi i napierdziela jak głupi i jestem zadowolony

Cytat:
2005-10-09 11:25:27, Seba pisze:
A tak w ogole jakie srednice rur ma RS - moze ktos pamieta bo wiecie ciezko jest wziasc syf miarke i isc zmierzyc

60 albo 65mm (zewnetrzna srednica). Raczej 60mm.

Cytat:
2005-10-09 18:13:53, YasieK pisze:
60 albo 65mm (zewnetrzna srednica). Raczej 60mm.

raczej 65...ale nic sobie uciąc nie dam

takiego typu tlumiki nie daja basowego pomruku i tylko takie popiardywanie

A moze taki chcesz? :]

TŁUMIK

Juz wczoraj zamowilem tego WM - jutro pewnie przyjdzie I jak kiedys go zaloze to dam znac co i jak

No i nie zapomnij Seba o fotkach Ciekaw jestem jak to będzie wyglądało

heh no właśnie ja też czekam caaały czas na foty a moze jakaś próbka głosu???

Fotki mam dwie i to cienkie ale mam w duzym rozmiarze - jutro postaram sie je przerobic i wtedy wsadze.
Dzwiek ,hmm glosny jak trzeba i wg mnie brzmienie super - na wolnych jak scigacz bulgocze,strzela po puszczeniu gazu i w ogole podoba mi sie

i gdzie fotki ??

dokladnie tez czekam na fotki, poniewaz zastanawiam sie nad zmianami w swoim essim! a tak przy okazji co myslicia o takim wydechu??
http://tuningo.net/index.php?11&backPID=11&tt_products=24

KLIK

no ja juz nawet niechciałem dziś poruszać tego tematu... ale też na te foty czekam i nic...poprosu lipa...ehhh szkoooda no ale co tam a co do tłumika to wiesz....wszytsko zalezy od gustui....mi sie takie mało podobają wole takie rynny a znów tobie sie mogą niepodobać to bedzie w twoim aucie i to ma sie tobie podobać a nie nam

Cytat:
2005-10-19 17:01:16, Cioska pisze:
KLIK

ten mi sie podoba

Spokojnie... Myślę, że już w krótce Seba pochwali się fotkami Ale muszę się przyznać, że sam jestem strasznie ciekawy efektu końcowego