Problem z elektryką

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam.Dziś miałem mały problem.Podczas jazdy zapaliła się kontrolka od ABS-u zaraz potem zgasły wszystkie kontrolki na desce oraz światła mijania.Auto zgasło.Chciałem zapalić ale akum. nie dawał tyle prądu i nie kręcił.Podłączyłem kable od drugiego aku. zapalił.Zgasiłem pali na dotyk.Może wiecie czego to może być zwarcie?Dzięki za pomoc.

To jeszcze raz ja.Znowu to samo.Jade wszystko spoko i nagle włancza się kontrolka ABS-u na desce i wszystko gaśnie.Obrotomierz,predkościomierz,radio i światła.Nie ma ładowania i za chwile koniec jazdy.Może zwarcie związane z tym cholernym ABS.Prosze o opinie,może miał ktoś podobny problem?

U mnie było to samo szczotki w alternatorze ledwo dotykały raz było ładowania a za chwile nie i zdoił akomulator i najpierw się kontrolka od ABS zapalała.Sprawdz ładowanie i szczotki.

maras440 auto jest już u elektryka mówił że to chyba szczotki.W błąd wprowadzało mnie to że gasła kontrolka od ładowania(ale potem nie świeciła wogle aż znowu wyłączyłem zapłon,włączyłem to znowu świeciła)Dzięki za odpowiedz potwierdze jak odbiore auto żeby inni wiedzieli co i jak.cześć.