| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
urg (M) nie ma jeno frotka ostała | 2005-10-10 11:33:49 po ostatnim party sie pochorowałem gil do pasa skutecznie utrudniał dojście do kompa
więc dopier dzis uaktualniłem statusy ( do listy K lub na LOB NET MEMBER) i dodałem nowych lob testów 40 privów wiec troche sie pozmieniało jesli kogos pominałem lub cos jest nie tak - priv, jakos to wytrzymam na liście K równiez sie pozmieniało, prosze posprawdzac swoje konta info do mar_k, wszystko pięknie ale żeby dostac się na listę K trzeba najpierw przekroczyć magiczną liczbę 10 postów, chyba że jestes tym gosciem który rozmiawiał ze mną na zlocie o kiepskim dostępie do internetu - stąd mała liczba postów, jesli tak - priv, poradzimy DZIĘKI WSZYSTKIM ZA PRZYBYCIE - ZNÓW SIE UDAŁO !!!
musimy skutecznie obmyslic niecny plan żeby obrzydzić wam party bo za dużo was przyjeżdża |
redi DEADSOUL Kombi MV6 Łódz | 2005-10-11 18:18:59 "musimy skutecznie obmyslic niecny plan żeby obrzydzić wam party bo za dużo was przyjeżdża"
Proponuje przed następnym LOB party wykopanie paru dołków po drodze, przydadzą się też pienki pod koła i spojlery co by utrudnić dojazd ale nie wiem czy to coś da bo zabawa i towarzystwo było przednie
Pozdrowienia |
fomin LOB MEMBER saab sie przekręcił :) cip cip | 2005-10-11 23:37:35 ta... a jak przyjdzie co do czego to albo tata wam fury pozabiera albo pies sie rozchoruje |
fomin LOB MEMBER saab sie przekręcił :) cip cip | 2005-10-11 23:55:00 mega zapomnieliśmy o rozwolnieniu |
stanislaw Omega A- B kombi Wlkp. | 2005-10-12 00:21:10 Rodzic napisał w usprawiedliwieniu:
Proszę usprawiediwić nie obecność moigo syna w szkole w dn.---- spowodu horoby. Myślołym że to letkie rozwolninie jednak okazało się że to ostro sraczka. |
Res best memory O-ka | 2005-10-15 15:14:13 Mega, nie przesadzaj. Od dzisiaj przyjmuję wszelkie usprawiedliwienia
Może być nawet wróbel w chłodnicy |
Diro DEADSOUL Mercedes Gorzów Wlkp. | 2005-10-17 08:55:46
|