Opony.... wymienie, sprzedam, kupie KUMHO. HANKOOK. Kleber

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam na stanie trzy oponki, kazda inna i jakos nie mam jak tego zamontowac do swej fury ( takie same opony na jedną os )

Dokonam zamiany, zakupu, sprzedazy ( obojetne takich oponek:
Wszystkie to 18565 r14

-KUMHO POWER STAR 756 ( prawie nowa, z zapasu.... jeszcze na włoski ) rok prod 98

-Hankook Optisuper w stanie srednim, okolo 5 mm bieznika. Nigdy nie łatana, bez purchlaków, wybrzuszen itp.

-Kleber Viaxer AS Stanowczo najbardziej zjechana, 4 mm bieznika. nie łatana, bez uszkodzien boków

Macie jakies propozycje ? Chcecie pochandlowac, pozamieniac, itp........walcie na pawellewinski@op.pl

Jestem z okolic Warszawy

A ile chcesz za KUMHO? ja kupiłem za 10zł nówke (pytam tylko z ciekawosci)

Ja oddalem Hankoka z zapasu za 3 piwa (0,66l ) - moze z raz jezdzona...

Cytat:
2005-10-10 23:32:26, QLogic pisze:
Ja oddalem Hankoka z zapasu za 3 piwa (0,66l ) - moze z raz jezdzona...

A co to nie da sie na tym jezdzic? Pytam bo nie mialem z tymi oponami blizszych doswiadczen mimo ze mam taka na zapasie ale nigdy nie byla potrzebna

Nie no, na pewno sie da, chociaz opona miala juz 8 lat.
Ale ja po prostu nie mam miejsca w bagazniku na pelnowymiarowe kolo - mam dojazdowke, a Hankok lezal i sie kurzyl, wiec zeby nie wyrzucac oddalem

Cytat:
2005-10-11 04:09:16, vitex pisze:
A co to nie da sie na tym jezdzic? Pytam bo nie mialem z tymi oponami blizszych doswiadczen mimo ze mam taka na zapasie ale nigdy nie byla potrzebna

Za kilka dni bede w Łodzi.... moze bysmy pochandlowali ?? Zamienisz Hankooka na Kumcho ? Dokładam jakiego browarka za fatyge. Moja oponka tez ideał.

Cytat:
2005-10-11 22:00:41, pawellewinski pisze:
Za kilka dni bede w Łodzi.... moze bysmy pochandlowali ?? Zamienisz Hankooka na Kumcho ? Dokładam jakiego browarka za fatyge. Moja oponka tez ideał.

A ktory rocznik tej oponki?? I jak z felgą. W zasadzie moze byc. Mi jest obojetne co lezy w bagazniku zadzwon jak bedziesz w lodzi to sie spikniemy i pogadamy.

rocznik 98. Felga stalowa..... taka zwykła Nawet w niezłym stanie. Odezwe sie jak by co..

masz jeszcze ta kumho? bo może bym potrzebował. albo moge odsprzedac jedna swoja.

Cytat:
2005-10-20 18:18:52, klaudi666 pisze:
masz jeszcze ta kumho? bo może bym potrzebował. albo moge odsprzedac jedna swoja.

za ile chcesz odsprzedac?

dowiem się dziś bo to koło od znajomego. jedno z dwuch przebił i nie da sie go zrobić.

kumcho powermax 50 zł.

sama opona bez felgi.

Cytat:
2005-10-22 12:15:27, klaudi666 pisze:
kumcho powermax 50 zł. sama opona bez felgi.

50zł?? sory... ale ja kupiłem funkiel nówke Power STAR za 10zł