| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Jasio SYMPATYCZNY GOŚĆ sluzbowka :) Lublin | 2005-10-10 19:53:28 Witam po wczorajszym spociku naszej grupy mam do zakomunikowania kilka informacji dotyczacych mozliwosci organizacji wiosennego zlotu w naszym regionie. Jako ciekawa lokalizacje proponujemy miejscowosc Janow Lubelski , miasto oddalone okolo 65 km od Lublina w kierunku Rzeszowa. Jest to bardzo ladne miatseczko polozone w znanych lasach janowskich. Sa tam 2 osrodki mogace pomiescic okolo 110 osob kazy. Bylem ostatnio w obydwu sprawdzajac warunki i ceny. Ceny ksztaltuja sie na poziomie 25zl (ale sa to informacje od strozow a nie od wlascicieli takze ceny na pewno do negocjacji) Jeden osrodek jest w lesie i sa tam domki drewniane 6 osobowe z lazienka. Drugi natomiast jest nad samym zalewem ale domki sa gorsze. Sa to murowane pawiloniki z lazienkami. Tory sprawnosciowe moglyby sie odbyc na parkingu na duzym parkingu nad zalewem lub co zalatwil Arsen :na torze kartingowym w Bilgoraju (niespelna 30km od Janowa). Proponowana jest takze wycieczka do bardzo ladnego miejsca oddalonego o okolo 10km od Janowa o nazwie Porytowe Wzgórze. Jest to miesjce zacietych walk partynackich z II wojny swiatowej, Oczywiscie mamy kilka niespodzianek w postaci nowych konkursow czy prob sprawnosciowych. Kolega Raski oznajmil wczoraj ze bedzie mozliwosc zalatwienia sponsora w postaci hurtowni Macro Cash&Carry. Mysle ze teraz pozostala kwestia zrobienia ankiety dotryczacej wyboru miejsca zlotu .jesli o czyms zapomnialem to prosze innych o dopisanie dodatkowych informacji. Ja wlasnie lece bo jestem juz lekko spozniony . Pozdrawiam serdecznie |
arsen SYMPATYCZNY GOŚĆ PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | 2005-10-10 22:26:05
nic chyba dodawac nie trzeba nooo moze po za tym ze bedziemy sie takrze starali by jednym ze sponsorów były browary Perła ![]() |
Pawel_66 LADA 1500(2103) kraków | 2005-10-10 22:29:28 No no...niezłe miejsce
I ten drugi sponsor... ![]() |
krzychuk SYMPATYCZNY GOŚĆ Laguna 1.8RT/VW T4 2 ... lublin | 2005-10-11 22:16:45 Myslelismy o pojezierzu Łeczynsko-Włodawskim .domków i osrodków tam multum nad kazdym jeziorem ale nie ma miejsca do przeprowadzenia jakich kolwiek konkurencji z samochodami no chyba ze pod domkami |
arsen SYMPATYCZNY GOŚĆ PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | 2005-10-30 19:48:06 Narada trwa
![]() |
Pawel_66 LADA 1500(2103) kraków | 2005-10-30 20:03:26 Miło Was widzieć !
Zyczymy Owocnych obrad
|
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2005-10-30 20:48:59 opisz kto jest kto...
na razie nikogo nie poznaje ![]() |
zax ŁADZIARZ była LADA 21072 '88 Konin | 2005-10-30 22:53:26
Powiem wam tak : sam Lublin jest daleko....ale jeżeli zorganizujecie zlot jeszcze dalej to nie liczcie na więcej jak 20 klubowiczów !!!! Mocno powiedziane ale taka może okazać sie rzeczywistość. W ogóle to wydaje mi sie że zawsze powinniśmy szukać miejsca jak najbliżej centrum Polski. Ja mam około 500 km a co dopiero klubowicze z północy |
Pawel_66 LADA 1500(2103) kraków | 2005-10-30 22:56:42 I to jest racja - niestety - organizowanie zlotów zdaje się trzeba ograniczyć do paru "dostępnych" dla większości miejsc takich jak np. Sulejów. |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2005-10-30 23:39:22
Trudno sie nie zgodzic. Oczywiscie padnie argument, ze my z centrum najbardziej wygrani. Tak, pewnie tak. Ale przyklad tego roku pokazuje, ze dobra lokalizacja ma znaczny wplyw na frekwencje, a mozna zorganizowac cos i dla "polnocy" i "poludnia". Teraz mozemy przesunac sie troche i na zachod (sieradzkie???? - nie wiem, rzucam na rybe) czy na wschod (moze Zegrze/okolice?). Geometryczny srodek kraju jest nieopodal Kutna k.Lodzi. IMHO - poruszajmy sie w promieniu 150, no max 200 km od tego miejsca, a ludzie zawsze dopisza, czy to z poludnia, czy ze wschodu itd..... |
Leszek_Gdynia (S) Przyjaciel LKP była LADA 21072 '88 Gdynia | 2005-10-31 00:20:22 Ja tam jestem za Lublinem. Tam mnie jeszcze nie było |
arsen SYMPATYCZNY GOŚĆ PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | 2005-10-31 08:34:48
autor zdjecia arcymag arsen
ps. do dyskusji
panowie.. centrum ,centrum , centrum...a czy jasio do mikorzyna nie pojechał?? a czy my nie pojechalismy do poraja ? leszek z gdynie, troll itd? a mieli od pyty drogi! wsiedli przyjechali i tyle.co do frekwencji to i tak na wiosennych zlotach jest zawsze mniej ludzi niz na jesiennych.a jezeli chcecie ustalac ,ograniczac, miejsce nastepnych zlotów chcecie ograniczyc tez mobilnosc i kreatywnosc klubu, takie jest moje zdanie na temat waszej dyskusji. pozdrawiam. |
krzychuk SYMPATYCZNY GOŚĆ Laguna 1.8RT/VW T4 2 ... lublin | 2005-10-31 08:38:11 Na zdjeciu od lewej
ARII82 CYPEK SPARKY7 KRZYCHUK w roli fotografa Najwiekszy krzykacz na forum ARSEN. A co do do miejsca organizacji zlotu Naprawde chcielismy to zrobic w Lublinie ale osrodki na których mozna by to zrobic sa beznadziejne i niespełniaja zadnych standardów.Az przykro o tym mówic.A z nowu nie sadze zeby było kogos stac na hotel lub motel po 200zł za dobe bo takich lokali jest u nas full.Byc moze uda nam sie zorganizowac za darmo osrodek nad jeziorem Białym ale to tez jest 100 km od Lublina tuz przed sama granica.Wiec raczej tez odpada.Ale wciaz myslimy i zbieramy informacje ze wszystkich stron Lublina bo chcemy zeby było fajnie i jak najwiecej osób przyjechało choc wydaje mi sie ze termin tez moze byc wielka niedogodnoscia bo wypada pomiedzy swietami a długim weekendem majowym.Ale do pełnego ogłoszenia wszystkich informacji jeszcze troche czasu |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2005-10-31 10:49:52 A może by tak (jeszcze) zorganizować gdzieś zlot zimowy...? Na śniegu . |
zax ŁADZIARZ była LADA 21072 '88 Konin | 2005-10-31 21:43:11
niezły pomysł ![]() |
Leszek_Gdynia (S) Przyjaciel LKP była LADA 21072 '88 Gdynia | 2005-11-01 16:03:00 Zaxiu co ty czarujesz Masz niecale 400 km do Janowa Lubleskiego, ja mam 600 km jak w pysk szczelił |
zax ŁADZIARZ była LADA 21072 '88 Konin | 2005-11-01 17:06:42
|
misiekns ŁADZIARZ Lada Samara / PF 126p Nowy Sącz | 2005-11-01 17:08:36 A kiedys byl zlot w Borsku. Tez daleko - przynajmniej ode mnie. Ja nie mam nic przeciwko takiej lokalizacji - skoro warunki sa dobre, sprawdzone... zreszta uwazam, ze koledzy bardzo ladnie i sprawnie wszystko zaplanowali. Zarys zlotu juz jest, to wazne, wiec mysle, ze nie warto kombinowac. 65 km to przeciez nie jest wielka odleglosc. |