KJS Kraków 16 październik

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Automobilklub Krakowski zaprasza na KJS o 1/6 licencji organizowany w dniu 16.10.2005r - VIII el. Mistrzostw Okręgu Krakowskiego PZM w KJS.
Impreza przeznaczona jest dla kierowców amatorów ubiegajacych sie o licencję rajdową.
Na trasie zlokalizowano 8 prób sportowych : PS- Stelli Sawickiego dawna zajezdnia MPK x 3, PS - Maxi Shrott x 3, PS - Lotnisko x 2.
Zgłoszenia przyjmowane będą w siedzibie klubu przy ul. Na Barciach 6 od 10 do 14 października w godz. 10-16.
Wpisowe w wyskości 100zł
Zapraszamy do udziału w imprezie

Ktoś z klubowiczów zamierza startować ??
Jak zwykle szukam pilota

pieknie i mało dojazdówek , a ja jak zwykle auto w proszku

... fuck, a ja mam wyjazd do Szczyrku.

Szkoda, ze nie wiedzialem wczesniej, 16-go startuje prawdopodobnie w Bedzinie

Jest dopiero 5 zgłoszeń

Zauwazylem ze niski limit zalog jest - 30. Zawsze tak macie w kjsach? Startuje zazwyczaj komplet?
Jakby ktos mial linka do zdjec z poprzednich kjsow z probami w tych miejscach to chetnie bym oblukal

MA KTOS JAKIS HARMONOGRAM??

Jest na stronie organizatora:
www.automobilklub.krakow.pl

Ja jadę, o ile zdąrzę dotrzeć silnik przez niedzielą i naprawić ślizgające się sprzęgło.

Powodzenia dla wszystkich startujących - zapowiada się ciekawie!

Moja galeria zdjęć, jest trochę nieostrych zdjęć ale nie miałem czasu segregować. Ogólnie próby nieciekawe...maxi schrott porażka

Cytat:
2005-10-16 20:25:05, Konrad_P pisze:
Moja galeria zdjęć, jest trochę nieostrych zdjęć ale nie miałem czasu segregować. Ogólnie próby nieciekawe...maxi schrott porażka

Jest na zdjęciach nawet biała strzała
Wg. mnie zajezdnia w miarę fajna chociaż bardzo ciasna, maxi schrott bez sensu - powinni zrobić na drugim placu, a lotnisko jak zwykle zamotane . Pogoda nie dopisała BK dokładne jak nigdy... Posiłek dla załogi niezbyt dobry

Cytat:
2005-10-16 20:56:09, Meehow_K pisze:
Jest na zdjęciach nawet biała strzała Wg. mnie zajezdnia w miarę fajna chociaż bardzo ciasna, maxi schrott bez sensu - powinni zrobić na drugim placu, a lotnisko jak zwykle zamotane . Pogoda nie dopisała BK dokładne jak nigdy... Posiłek dla załogi niezbyt dobry

ciesz się że wogóle dali jakiś posiłek. Widzę że ostro walczysz i dobrze, ktoś musi reprezentować nasz klub na miejscu
Pozdrawiam i życze sukcesów.

Cytat:
2005-10-16 20:56:09, Meehow_K pisze:
Jest na zdjęciach nawet biała strzała Wg. mnie zajezdnia w miarę fajna chociaż bardzo ciasna, maxi schrott bez sensu - powinni zrobić na drugim placu, a lotnisko jak zwykle zamotane . Pogoda nie dopisała BK dokładne jak nigdy... Posiłek dla załogi niezbyt dobry

no a jakże nie mogło być białej strzały
moze tak pasowałoby pochwalić się wynikiem ?

Cytat:
moze tak pasowałoby pochwalić się wynikiem ?

Udało się wywalczyć 1 w klasie i 10 w generalce

no i to mi sie podoba

Meehow moje gratulacje. Parę fotek znajdziecie poniżej - tylko malce bo byłem przez krótką chwilkę: 1; 2; 3; 4; 5; 6; 7; 8; 9; 10; 11; 12; 13.

Fotki Szłepsa