Górny pasek forum - pytanie do was

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
co chcielibyscie zeby sie znalazło na górnym pasku forum ?!
na pewno znajdzie sie znaczek ale co oprócz tego ?!
jakies zdjecie z toru, z podrasowanymi 500 i 600tkami czy tez moze samochody klubowe ?
moze cos z historii, jakis abarth albo Giannini ?!
czekamy na propozycje

najlepiej jakby zniknely te bannery:)
moim zdaniem barwy i logo klubowe beda na miejscu.
jesli fury - to nasze. nie jestem za wklejaniem czegos, co nie zostalo zrobione przez klubowiczow.

ps: a czy cale forum bedzie w barwach klubowych, tak jak to bylo na tuning.pl. mila sprawa cos takiego:)

Ja bym chciał widziec forum w pomarańczy
na górze jak na FSO AK poprostu wybrane modele z klasyki Fiata , 126 ,125 131 , 132 , 124sport i coupe, Argenta ,500,600. tylko w ciekawych kolorkach , nie za mdło , żeby do pomarańczy pasowało

Kolorystyka tak jak na stronce.
A bryki - jeśli klubowe to wypadało by wszystkich klubowiczów aby nikogo niewyróżniać i żeby nikomu niebyło przykro.
Ale lepsze będzie zamieszczenie zdjęć poszczególnych modeli fiata(126, 125, 127, 128, 131 ...), ja moge zaproponować kilka najfajniejszych fotek 127 (bryka moich mażeń)

ja myśle że bardzo ładnie by to wyglądało jakby było w kolorach stronki f&f a co do zdjeć uważam że powinny znaleść sie tylko samochody klubowe

zgadzam sie z przedmówcami

ja też popieram barwy klubowe, co do tych kolejnych modeli fiacików, to widziałem już to na kilku stronach.... mogą być foty klubowe, ale będzie to trzeba jakoś ścisnąć (panorama czy coś), może jakoś ładnie zgrać..

i jakiegos linka do strony klubowej
bo niewidze

co do paskow na gorze to zamiast sciskac iles fur w jednym mozna by (o ile sie da) zrobic ladne losowe wyswietlanie, co wejscie cos innego... jako przyklad:
http://www.importtuner.com/

aha, oczywiscie fury klubowe....

Pomysł ze zdjęciami aut klubowych dobry,jest tylko jeden szkopuł.Klub się rozrasta i rozrastał będzie.Czy co jakiś czas będziecie dokładać zdjęcia?Trochę to będzie męczące.Ale nie moja brocha bo ja tego nie redaguje .Dobrze byłoby faktycznie zebrać kilkadziesiąt zdjęć i ustawić jako losowe wybieranie

Wedlug mnie powinny byc furki klubowe ale ktore i ile to juz wasza decyzja znaczy prezesow

Cytat:
2003-03-24 19:56:43, mountez pisze:
najlepiej jakby zniknely te bannery
moim zdaniem barwy i logo klubowe beda na miejscu.
jesli fury - to nasze. nie jestem za wklejaniem czegos, co nie zostalo zrobione przez klubowiczow.

ps: a czy cale forum bedzie w barwach klubowych, tak jak to bylo na tuning.pl. mila sprawa cos takiego

Banery raczej nie znikna dopuki to jest darmowe, co do reszty to zgadzam sie z powyzszym.
Co do samego obrazka to zamiast losowe proponuje jakąś animacje flash - trzeba być na czasie

Klubowe fury, wyświetlane losowo
Będzie fajnie wyglądać i żaden Klubowicz nie poczuje się pokrzywdzony...

--------------------------------------------------------------
Już za siedem dni jadę nad morze ... do Mielna

Ja tez mysle ze fury klubowe !!!

ze tak spytam: czy ten temat jest wogole aktualny?
...to pytanie zostalo postawione w marcu

o cholera rzeczywiscie wiec dolaczam sie do pytania mounteza aktualne to jest?

No ladnie nie zauwazylem ze to jest stary temat powinien byc block i zjebka dla odgrzebujacego od moderatorow chyba ze temat jest aktualny

No ja tu na tym górnym pasku nic nie wiedzę więc wychodzi na to że temat aktualny. Chyba ze juz Koniu zrezygnował z tego pomysłu

Klubowe logo będzie gut!

ja bym dał jakieś gołe laski /mogą być przy fiatach/ to sięwszystkim na pewno spodoba