MotoNews.pl

Serwis Mercedesa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich na forum.
Mam ogromną prośbę. Możecie podać namiary na dobry serwis Mercedesa w Warszawie, okolice Warszawy???

zepsuła się mojemu ojcu automatyczna skrzynia biegów ( wchodzi wysokie obroty, nie zrzuca biedu, warczy ) i szukamy serwisu w Warszawie.
W jednym ( i jedynym na tę chwilę ) powiedzieli że naprawa wynosi 3,500zl co jest trochę dużą stawką. ( chyba to takie sa ceny )
Nasz model to Mercedes E220 ( W210 ) '96.

dziekuje, pozdrawiam
Norbert msu1@wp.pl

Cytat:
2005-10-12 21:12:05, msu1 pisze:
Witam wszystkich na forum. Mam ogromną prośbę. Możecie podać namiary na dobry serwis Mercedesa w Warszawie, okolice Warszawy??? zepsuła się mojemu ojcu automatyczna skrzynia biegów ( wchodzi wysokie obroty, nie zrzuca biedu, warczy ) i szukamy serwisu w Warszawie. W jednym ( i jedynym na tę chwilę ) powiedzieli że naprawa wynosi 3,500zl co jest trochę dużą stawką. ( chyba to takie sa ceny ) Nasz model to Mercedes E220 ( W210 ) '96. dziekuje, pozdrawiam Norbert msu1@wp.pl

Niekoniecznie szukaj serwisu Merca. W Wawie jest inny bardzo dobry serwis automatow z lepszymi cenami. Nazywa sie - chyba AUTO - TRANSMISJA", ale nie jestem pewny. Poszukaj w Panoramie firm na zoltych stronach- im lepsza firma,tym wieksze ogloszenie ma. Podaj ewentualnie nazwy to powiem ci o ktorej mysle.

pozdr.

MECHANIKA POJAZDOWA MERCEDES

ul.Rzymowskiego, róg Rosoła (wjazd od Rzymowskiego, 100m przed Rosoła)

Tomasz Resiak
Tel. warsztat: 498 17 32
Tel. kom.: 602 653 155 lub 604 570 077

Najlepiej na kom. dzwonić

Nie przeraź się jak wjedziesz do nich bo nie wygląda to jak piękny i czysty serwis, ale najważniejsze, że solinie i tanio wszystko w naszych Mercach naprawiają Ja osobiście tylko u nich się "stołuje"

Polecam

A nie lepiej kupic inna uzywana skrzynie i wymienić