MotoNews.pl

Siedzenia welurowe i dwa całe esperaki na części

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jest do wziecia komplet siedzen welurowych razem z boczkami z engielskiego espero koszt okolo 250-300zl
jeden komplet ja biore drugi jest do wziecia
no i kupa gratow z 2 esperakow z anglii
na dzis nie ma lewego przedniego blotnika szyby p. prawej , noska i trojkacika drzwi tylnych lewych
kolor granatowy
silniki 1,8
skrzynia 1 automat 1 manual

TELEFON (81)5020146

[ wiadomość edytowana przez: cezariusz dnia 2005-10-13 21:53:32 ]

A jest zestaw wskaźników w milach?Cwikus jest zainteresowany.

jest
licznik jest skalowany w milach i kilometrach

Tak sie myślę, Czarek, że ten przebieg to jednak w milach. Zrobic ślimak z innym skokiem to nie problem, a jakieś przepisy to pewnie i angole mają....

Czarek a jakie kolory ?

I roczniki co równie ważne!!!

roczniki raczej przed 96 bo stary typ lusterek
chyba 95

[quote]
2005-10-13 13:25:30, cezariusz pisze:
jest do wziecia komplet siedzen welurowych razem z boczkami z engielskiego espero koszt okolo 250-300zl jeden komplet ja biore drugi jest do wziecia no i kupa gratow z 2 esperakow z anglii na dzis nie ma lewego przedniego blotnika szyby p. prawej , noska i trojkacika drzwi tylnych lewych kolor granatowy silniki 1,8 skrzynia 1 automat 1 manual TELEFON (81)5020146
ja juz zamontowalem pasuja idealnie
keszcze tylko zabawa z fotelem kierowcy zeby przelozyc system podnoszenia i bede mial 2 siedzenia podnoszone gora dol
no i zabawa z boczkami
zdjecia siedzen ktore jeszcze zostaly do wziecia
jakosc nie zabardzo bo to z telefonu

i felgi

i jeden z esperakow

[ wiadomość edytowana przez: cezariusz dnia 2005-10-16 12:59:22 ]

Ja moge miec przednie fotele za 80zł-2szt. Niestety do tapicerowania. Pochodzą z opla Kadetta, firma RECARO. Opłaca sie? Z ta[picerką niebyłoby problemu...tylko czy za tą cene?

a koła z zapasu jakie masz do oddania ?

Cytat:
2005-10-16 14:53:50, Czarek_Rej pisze:
Ja moge miec przednie fotele za 80zł-2szt. Niestety do tapicerowania. Pochodzą z opla Kadetta, firma RECARO. Opłaca sie? Z ta[picerką niebyłoby problemu...tylko czy za tą cene?

czy ja wiem czy sie kalkuluje taki biznes?
ja za kpl foteli czyli przod i tyl oraz wszystkie boczki zaplacilem 250 zl
ty za 2 placisz 80 jesli sam zrobisz tapicerke ok ale jesli dasz do fachowc to juz nie bardzo a przy okazji masz rozne fotele

Cytat:
a koła z zapasu jakie masz do oddania ?

wyjasniam jeszcze raz
to nie ja handluje tymi gratami
w pierwszym poscie jest telefon na szrot
co do opon na zapasie to nic ciekawego jakies stare zjechane kapcie

Cytat:
2005-10-16 14:53:50, Czarek_Rej pisze:

w jakim sensie czy sie oplaca?? bo cena 80zl to chyba po za dyskusja..tzn tanio wszystko zalezy jak taniego masz tapicera..moim skromnym zdaniem bardziej oplaca sie zainwestowac w tapicera do oryginalnych foteli

Cytat:
2005-10-16 17:35:03, qbaj pisze:
w jakim sensie czy sie oplaca?? bo cena 80zl to chyba po za dyskusja..tzn tanio wszystko zalezy jak taniego masz tapicera..moim skromnym zdaniem bardziej oplaca sie zainwestowac w tapicera do oryginalnych foteli

W oryginalne fotele które mam w aucie naprawde nie opłaca sie inwestowac. trzebaby je rozebrac, pociąc w kawałki stelarzi pospawac na nowo. Wymienic gabke i wogóle... hooojowe są. Mam pokrzywione oparcia(obydwa) po przejechaniu 200km w tych fotelach kregosłup zaczyna strajkowac, i posladków juz nie czuje. Mój kregoslu niestety nie toleruje takich foteli. Te racaro jak sie przed chwilą dowiedzialem mają nawet regulacje odcinka lędzwiowego. Czekam na fotki... i bede myslał co z tym zrobic jak je zobacze.

Najpierw sprawdź czy Twój kręgosłup toleruje recaro.

Nieco twardsze fotele są lepsze niz miekkie. W polonezie mam twarde.. i mi sie wygodnie jezdzi.

Cytat:
2005-10-17 17:55:05, Czarek_Rej pisze:
Nieco twardsze fotele są lepsze niz miekkie. W polonezie mam twarde.. i mi sie wygodnie jezdzi.

czarus to moze wsadzisz takie od poloneza

Cytat:
2005-10-17 18:52:08, qbaj pisze:
czarus to moze wsadzisz takie od poloneza

Szczerze mówiąc to brałem to pod uwage... ale nie pasują i tapicerka też nie ta.

Cytat:
2005-10-17 21:12:29, Czarek_Rej pisze:
Szczerze mówiąc to brałem to pod uwage... ale nie pasują i tapicerka też nie ta.

Troche kombinacji i wszystko sie da dopasować A tak na poważnie, to o ile mnie pamięć nie myli to Zalmed ma w swoim espero fotele właśnie z poloneza Zalmed, do tablicy!

Cytat:
2005-10-17 17:55:05, Czarek_Rej pisze:

Na polonezowskie siedzenia reaguję traumatycznie. D.. boli i zero trzymania bocznego. Nie to co nasze. Oczywiście mówię o wersji "welurowej" - węższej i chyba jednak trochę sztywniejszej niż standard. A takie właśnie welurki są w tych anglikach.

Mnie tam jakos żić nie boli jak jezdze poldkiem. Gorzej w espero.. mam tak pokrzywione oparcia ze mnie wszystko łamie po 2 godz. jazy