Uszczelki do silnika 903 z fiata 127 a te z cc gaźnikowego

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
juz trace nerwy jak chodze po tych sklepach u mnie, kazdy chce mi wciskac te od cc/sc 899.
moje pytanie: te z gaźnikowego cc i te z fiata 127 są takie same?
jakie oznaczenia maja pierscienie itp do fiata 127 i czy są takie same jak tedo cc gaźnikowego?

wypowie sie ktos?
bo chce w poniedziałek kupic to wszystko...
art, pisales ze u Ciebie jest sklep dobrez zaopatrzony, mieliby wszytsko pod ten silnik?

zapytaj tutaj

z silnika 899 do 903 pasuja nastepujace uszelki:
uszczelka pod termostat
uszczelka pod pompe wody
wszystkie simeringi oprucz uszczelniaczy popychaczy
na upartego uszelke pod głowica idzie zapodac z 899 ale trzeba pokombinowac by uszelnic luke na aparat zapłonowy

nie polecam uszczlki z 899 (chyba ze tokiemu bo mnie wk...)... lepiej poczekac i kupic dobra do 903....mi cieklo mimo ze uszczelnilismy i wogole.....

oj Pat nie nerwuj sie juz
są ogolnie dostepne te uszeczlki z fiata 127 czy trezba jakos szczegolnie suzkac tego?

niedenerwuje;]. moge ci tez zmaowic u nas w sklepiku. koles jedzie wg. katalogu - grubosci encykpedii..

nie wiem ja mam usiebie w sklepie pare nascie uszczelek mozna skomletowac do woli wg wlasnej specyfikacji z uszcz miski 1 lub 4 czesciowa co za problem tych od cienkusia nie berz bo wszystkich nie wykorzystasz to raz a dwa to i uszczelka dekla tez jest przeciez inna poco kombinowac co do pierscieni to te od cieniasa maja inna grubosc niz stare 903

Sklep motoryzacyjny "Cztery Kółka"
022 7871145
Szosa Jadowska 11
05-200 Wołomin
dzwoń i pytaj