[S] 126p650 - Głowica/ kałuża 555/ wał bis + lekki zamach

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Odrazu zastrzegam że nie jest to pewne - wstępnie badam czy byliby chętni - jeżeli tak to prosze odrazu podawać ceny.
Czy części bedą na sprzedaż okaże się w przeciągu mniej/więcej tygodnia i wszystkie zainteresowane osoby powiadomie o tym

-Wałek Kałuża 555 - stan bardzo dobry/idealny - ma przebieg pare tysięcy km, oczywiście do kompletu z nim fabryczne szklanki które z nim jeździły

- Wał korbowy Bis - po paru tysiącach km - wsadzasz i jeździsz bardzo dłuuuugo - o ciśnienie oleju się nie martwisz

- lekki zamach - wąski wieniec stoczony 2 mm od wieńca - jest on wyważony i sprawdzony - jeździ już w niepierwszym moim silniku i nigdy nie było problemu - nieważne jakie obroty czy 1000 czy 7500

- głowica - dziabnięta 2,4 mm, zrobione prowadnice w dolocie, i pare innych detali Kolanka wydechowe osadziłem na szpilkach - chyba nie musze tłumaczyć jak dobre jest to rozwiązanie

ile za zamach i głowice

Wałeczek chetnie bym zakupil. W zaleznosci od ceny (350zł nówka, a wiec musialby byc sporo tanszy) Ale w razie czego jestem chetny!

Ceny :

wałek + fabryczne szklanki : 300zł

głowica: 100zł

wał korbowy + koło zamachowe : 150zł

a sam zamach

wał mi nie porzebny

jak by co to chciał bym zaklepac tan zamach do poniedziałku wieczor

sam zamach powiedzmy 70zł z wysyłką lub 60 bez

Musi jeszcze odezwać się kolega dziqus - jeżeli nie to rezerwuje dla ciebie

Wyjasnienie - oczywiście wszystkie części będą na sprzedaż jak tylko dogadam się z kolegą GR235I3K w sprawie 900tki

[ wiadomość edytowana przez: Porthos dnia 2005-10-15 23:24:34 ]

ile za wszystko? orientacyjnie pytam

~500zł za all

Rezerwuje walek jezeli tylko bedziesz sprzedawal.
jak tylko sie zdecydujesz daj kontakt na priv.

rezerwacje :

wałek : sztos

koło zamachowe: jozekrj - czekam na potwierdzenie

głowica: ?

wał korbowy: Spruch

[ wiadomość edytowana przez: Porthos dnia 2005-10-16 22:51:46 ]