Mam zamiar zrobić sobie brede :D:D

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
w zwiazku że chce zrobić bratu do malca brede mam pare pytań:
1)podajcie średnice wewnętrzna rurek oraz ich długości
2)długość oraz średnice puszki oraz jej wylotu i jaki długi jest ten storzek
3)jeśli macie jakieś rysunki jak to wygląda od zewnatrz i wewnatrz oraz mneij wiecej w którym miejscu śa gięte rurki to będe wdzieczny
jak wyjdzie dobrze i będzie działać to sie pochwale

powodzenia

ok dzięki ale bez wymiarów nei dam rady .a tak pozatym to koleś ma warónki żeby to zrobić całokowicie z nierdzewki. wiec prosze o pomoc

powodzenia....
to ze ma warunki to o niczym nie swiadczy, no ale trzymam kciuki

wiesz tu jeszcze duze znaczenie ma np. wygiecie rurek...

Cytat:
tu jeszcze duze znaczenie ma np. wygiecie rurek

Jak bedziesz je wyginał to napełnij je piaskiem i zakorkuj końce żeby przy wyginaniu nie zmniejszał sie ich przekrój poprzeczny.

Panowie jestem ciekawy dlaczego tak podchodzicie do tego że ktoś chce mieć brede tańszym kosztem. To ze Wy kupiliście ją za 350 zł nie znaczy że nie można komuś pomóc i sprawić żeby ją miał za 100 zł.

baryla_wroclaw wydaje mi sie że nikt Ci nie poda wymiarów, ponieważ wtedy okazało by sie że Tobie wydech wyjdzie za 25% oryginału

P.S. Jak coś senswonego sklecisz to napisz na priva, moze bym coś takiego od Ciebie kupił

popieram przedmowce ;]

średnica wyloru 40, średnica puszki 75, długość 300

Tyle na forum znalazlem

O reszte...trzeba prosic innych

nie chodzi o to ze ktos tu jest przeciw, po prostu nie po to niejaki Pan inż. Pachoń męczył sie przez pare lat zeby pozniej ktos mogl sobie zrobic w garazu brede wedlug jego pomyslu. pozatym breda Pachonia jest opatentowana wiec jak bedziesz robil uwazaj bo jest to produkt chroniony prawami autorskimi

a co on ja na sprzedaz robi zeby odrazu afere z tego rozpowszechniać?
da sie, evil ma teraz w garazu takom samoróbke chyba, z gaśnicy

Cytat:
2005-10-15 23:35:09, 3zeR_MDS pisze:
nie chodzi o to ze ktos tu jest przeciw, po prostu nie po to niejaki Pan inż. Pachoń męczył sie przez pare lat zeby pozniej ktos mogl sobie zrobic w garazu brede wedlug jego pomyslu. pozatym breda Pachonia jest opatentowana wiec jak bedziesz robil uwazaj bo jest to produkt chroniony prawami autorskimi

A od kąd to furious;i sie tak prawa trzymaja

Cytat:
2005-10-15 23:54:35, CarvMachine pisze:
A od kąd to furious;i sie tak prawa trzymaja

no wiesz!! od zawsze!!

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

Witam.W razie problemów z odczytaniem jakiegos wymiaru cisnij ja gg(profil)
LINK

_radosny_ dzięki kurcze mi bnardziej zalerzy an strumiennicy pachonia chłopaki nie badzcie tacy i podajcie mnei tylko długość rurek i ich średnice wewnętrzna a ja sobie podoginam po swojemu.choć wolał bym zrobić to już wedle sparawdzonego sposobu.ja nie tobie tego na chandel tylko mnei nie stać wydac tyle siana a jeśli amm morzliwośc zrobić to za powiecmy 100zł to co w tm złego??

ja tez bede mial brede robiona w garazu u pewnych kolesi z powiekszonymi rurami i koszt tez znacznie mniejszy. jak ja bede mial to przed zalorzeniem pomieze co sie da i ci posle wymiary

Cytat:
2005-10-15 23:35:09, 3zeR_MDS pisze:

sory ale padłem na cyce, obrońca uciśnionych się znalazł.

ja pierdole stwierdzam fakt tylko a wy sie przydupcacie jakbyscie nie mieli do czego. mowie ze pachon ma opatentowana brede i tyle. a brede mozna juz kupic za stoparedziesiat zlotych wiec nie wiem jaki jest sens robienia samorobek. takie moje zdanie, a wy robicie z tego wielka afere. szkoda sie wogole na tym forum juz wypowiadac bo co jeden to lepszy geniusz. schodzi na psy forum. pozdro

u mnie nowa breda michela to chyba 200 albo 250 zl.
ja bede mial robiona i z powiekszonymi rurami za 100 zl.
nierdzewka oczywiscie.
100 zl ktore mi zostanei w kieszni bede mogl wydac na nabe.
jest roznica??? no i oczywiscie wszystko nowe. a nie za 100 pare zl uzywka breda.

Ale robisz to po znajomosci czy mozesz zalatwic wieksza ilosc sztuk? (w zaleznosci od tego jak to jezdzic bedzie)

Pozdr.

Baryła poświece sie i ci jutro podam wszystkie wymiaty oryginalnej bredy. W zamian sie dowiedz jaki kpszt wykonania baranów do 900