Przewody WN-inny problem niz wszyscy...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam espero 2.0 przy okazji rozbierania silnika okazalo sie ze przewod laczacy kopulke z chyba iskrownikiem(nie wiem co to za cudo kolo akumulatora) jest do wymiany
okazalo sie ze przewody jakie mieli w sklepie sa w komplecie 4sztuk, a jezeli na aukcji kupitutaj sa oryginalne przewody to tez jest ich tylko 4, kupilem wiec jeden przewod na wymiar ale okazalo sie ze wyrob firmy janmor jest wart tyle ze rozpadl mi sie przy montazu i i tak zalozylem stary
teraz moje pytanko...czy sajakieskomplety co moja 5przewodow czy musze jakos ten jeden osobno dostac?

Prawdę mówiąc nie widziałem kompletu z czterech przewodów WN do zatosowania w Espero. Komplety cztero przewodowe mają zastosowanie w silnikach bez rozdzielacza (aparatu zapłonowego) w silnikach tych zastosowano cewki czterobiegunowe lub dwie dwubiegunowe, połączone są tylko przewodami ze świecami.
Espero jako wyposażone w rozdzielacz zapłonu wymaga kompletu przewodów WN złożonego z 5 sztuk. Komplety takie są w sprzedaży, jak również można kupić przewody WN pojedyńczo znając ich długość.

to cos mnie w sklepie oszukali...bede szukal dalej.dzieki

iampinki tydzień temu kupiłem sentechy i w komplecie jest 5 kabli

Cytat:
2005-10-17 09:04:23, Stanko pisze:
iampinki tydzień temu kupiłem sentechy i w komplecie jest 5 kabli

no tak...a potem jest biadolenie

Forum pisze SENTECHY-to WIELKIE G !!..... po czym Stanko leci do sklepu kupować .......Sentecha

Dominikowi Życzymy szczęścia!

[ wiadomość edytowana przez: bogdan1 dnia 2005-10-17 16:37:36 ]

Boguś kupić u mnie w okolicy coś lepszego to wielka sztuka a poczytałem o sentechach i dobre opinie ma, a jak sie spieprzy to kupi się nowe, Tesle bodajże mi mówiłes ale nigdzie ich nie ma