MotoNews.pl

Ogrzewanie w 318 E-36

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam pytanko,własnie nabyłem 318 E-36.Mam problem z ogrzewaniem,nan nogi i na szybe leci ciepłe powietrze,a na twarz tylko zimne.Jest to normalne?Jeżeli nie to prosze o wskazówki jak to naprawić albo gdzie szukać usterki.Dziękuje i pozdrawiam Dawid

Cytat:
2005-10-18 10:41:47, dawid22 pisze:
Mam pytanko,własnie nabyłem 318 E-36.Mam problem z ogrzewaniem,nan nogi i na szybe leci ciepłe powietrze,a na twarz tylko zimne.Jest to normalne?Jeżeli nie to prosze o wskazówki jak to naprawić albo gdzie szukać usterki.Dziękuje i pozdrawiam Dawid

W E30 i E34 jest to norma jak nie ma klimy, więc podejrzewam, że u Cibie też jeżeli nie masz klimy, tak ma być. pzdr

No, musi tak być i nic sie na to nie poradzi. Kicha, wiem. Mi się schrzaniły ostatnio cholerne suwaki nawiewu (a raczej cięgna za nimi) i już nie mam ogrzewania w środkowym nawiewie (czyli się chyba jedno naprawiło a drugie popsuło hehe )
Ciągle coś...

Cytat:
2005-10-18 12:25:52, biem pisze:
No, musi tak być i nic sie na to nie poradzi. Kicha, wiem.

Przypomina mi to reklame z DURACELL...

PS: Wyrażam szczerą nadzieje, że będę miał mozliwość przewiezienia Ciebie zimą, po wejściu do całkowicie schłodzonego samochodu(mojego), jestem przekonany, że przestałbyś już tak tęsknić za środkowym grzaniem... pzdr

Cytat:
Wyrażam szczerą nadzieje, że będę miał mozliwość przewiezienia Ciebie

OK, dzięki.