[s]Duuużo naklejek

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Udanych zakupów

--Monte Carlo i Acropolis--

--Zestaw na rajdówkę--

--Cała reszta--

Gdyby ktoś potrzebował:

-Zestaw na Monte Carlo-

czy dalbys rade wykonac naklejke na srodek tylnej szyby do 131 (taka jak w modelach od 81- "FIAT 131 WORLD RALY CHAMPION 1977 1978 1980" czy jakos tak

No jasne, że tak-mam nawet przygotowany wzór Jedyny problem to taki, że maszyna na której robię te naklejki nie drukuje na biało więc naklejka byłaby na białej folii (takiej jak wszystkie naklejki ode mnie prezentowane na aukcjach) Gdybym to zrobił na przezroczystej to trochę kiepawo by to wyglądało

SerU , a ja mam takie pytanie :
- Jesteś w stanie zrobić coś takiego ? : te paski z boku co były na Monte i Akropolu - te biało-niebieskie z napisem z tyłu Polski Fiat 125 p

Wiesz o co chodzi : te boczne --->>

Z tym , że w Monte były inne wymiary a w Akropolu były inne , chodziło tam o szerokość tego niebieskiego i tego białego... ale Ty pewnie wiesz o co tam biega... Ale nie pamiętam czy one miały wchodzić na tylną klapę , czy komuś się zapędziło i namalował je również z tyłu , czy tylko miały być na bokach...
Sory z OT , ale jeśli możesz , to odpowiedz , z góry dzięki !!
Pozdro . Piotrek.

a te paski to nie lepiej samemu z arkusza folji wyciąc i nakleic?? folie i niebieską i biała można bez problemu kupic , taniej i prosciej , a jeszcze lepiej namalowac.

nozyk modelarski dobry kupic i jazda... mozna wyciac. reszte napisow zamowic - np wyciac na ploterze co niektore.. reszte SerU zalatwi

peyoo przeca mam kontakt z mackiem który robił alitalie - moż eby ci coś takiego zrobił...

a jak wyglada zrobienie takiej naklejki jak ma ten fiat - na szybie polprzezroczysta POLSKI FIAT... Seru... sadze ze by byli chetni, stworzylbs cos takiego? (ja biore dwie sztuki, kumpel tez sie czail )

No właśnie - podłączam się niniejszym pod pytanie przedmówcy

Da się ale pod jednym warunkiem-napis Polski Fiat nie będzie biały-maszyna na której robię te naklejki nie drukuje na biało Każdy inny kolor wchodzi w rachubę (żółty, czerwony itp.)

Ja poprosił bym 2 sztuki "Bilsteina"

Witam Seru niemasz do zaoferowanie czegos takiego ??

a takie naklejki dało radę by zrobić ??

seru w zestawie na rajdowke masz naklejki ats.nie masz ich czasem osobno?tak jak pozostale?

Poochaty-mogę mieć Napisz jaki wymiar potrzebujesz, to przekalkuluję to i dam znać. Generalnie jeśli ma być wielkości mniej więcej Bilsteina to około 4 zeta za sztukę.

dave-rallymaniak-taki projekt to już ciężka sprawa bo potrzebowałbym to albo w krzywych w corelu albo dobrej jakości jpg-a. Inaczej musiałbym siedzieć i malować to na kompie ręcznie a wtedy koszt może się okazać nieciekawy

simon_pg - zamów przez allegro

potrzebuje mniej wiecej rozmiaru 3/4 standardowej dyskietki.jakbys mial takie to bylbym chetny na dwie sztuki

Cytat:
Inaczej musiałbym siedzieć i malować to na kompie ręcznie a wtedy koszt może się okazać nieciekawy

Seru przecież ty pracujesz za 1.75 zł za godzine, to cena astronomiczna nie będzie