Znacie stacje diagnostyczna, warsztat w Warszawie?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!
Jestem tu nowy i prosze o wyrozumialosc. Troche mi sie spieszy i nie mialem czasu na dokladnie przerzucanie forum, wiec nie znalalzlem stosownego watku...

Jestem z Trojmiasta i namierzylem autko (Opel Astra) w stolicy, ktore chcialbym kupic, ale jestem totalnym lajkonikiem i potrzebuje profesjonalisty, ktory obejrzy dokladnie, zbada i wyda werdykt, czy warto przy okazji nie zdzierajac kasy. Doradzcie prosze Ile to moze kosztowac? Czy takie warszataty rozne (nie ASO) dysponuja tez Tech'em, zeby podlaczyc sie i w ten sposob tez sprawdzic, czy trzeba do ASO? Ile to moze kosztowac? Jesli znacie jakies dobre miejsce to prosze o nazwe (najlepiej z adresem). Zupelnie nie znam stolicy z tej strony... w ogole slabo nam W-we. Pomocy.

Pozdrawiam
rudal

Witam!!!

Znam fachowca w kazdym calu jesli chodzi o mechanike. Nie ma on niestety dostepu do elektroniki. Ale sprawdzian techniczny moge z czystym sumieniem polecic u niego.

022 872 0000
0603 275 159
jacek.
zadzwon i pogadaj z nim!!!

w ostatecznosci podjedz na jakis shell autoserv fouvert, carman czy cos. sprzedawalem poloneza to kupiec chcial go obejrzec podjechalismy na shell autoserv zaplacil chyba 50 zl podniesli go popatrzyli pogadali poradzili i juz.

Cytat:
2005-10-19 18:22:30, Focus pisze:
podniesli go popatrzyli pogadali poradzili i juz.

Szczerze mowiac licze, ze "moje" ogledziny beda wygladaly... hmm... bardziej.
Ale w ostatecznosci nie pozostanie nic innego...

Pozdro

a ty sie spodziewasz ze pojdziesz do obcego warsztatu i ci pracownicy wszystko obiektywnie powiedza? Nie licz na to... Najlepiej zebys mial jakiegos znajomego mechanika a nie takiego ktoremu wszystko jedno czy kupisz czy nie.