MotoNews.pl

Polonez Cabrio-nowy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
w zeszłym roku pojawiły się w necie fotki Pn przerobionego na Cabrio, robionego na pracę dyplomową.
ten tutaj to coś innego, wykonanie swoją stroną, ale pomysł ciekawy

tu jest link do zdjęć z roboty: zdjecia
(3 strony)

Drzwi ma otwierane...

Cytat:
2005-10-19 19:21:56, Grzech pisze:
Drzwi ma otwierane...

Hehe, twórcy nie poszli na latwiznę!
Ale ten tył jakoś mi się nie podoba.

hm ten tyl... ta klapa taka sobie... nie dalo sie zrobic choc troszke po skosie ku lampom?

Mi się najbardziej nie podoba to miejsce - zaznaczone na fotce poniżej.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
No a poza tym brak listwy nad tylnymi lampami też cholernie psuje wrażenie.
Gdyby go odrobinkę dopracować - byłby świetny!

Do tylnych drzwi wykonanie całkiem całkiem ale sam tył padaka na maxa

To oni tego Poldka z niemiec sciągnęli??
A jaki fajny numer rejestracyjny "DUPA" . Swoją drogą do czego to doszło? Poldki sciągane z niemiec?

Extra wygląda

zdjęcia nie wnoszą żądnych informacji na temat jakiegokolwiek wzmocnienia autka, więc jest szansa na to, że niestety jest to autko na jeden strzał :/

ale pomysł zarąbisty!

No jak by mu zrobić ładna tylna klapę pałąg pomiedzy fotelami przednimi i tylnymi, to sam bym chiał sie takim polansować w słoneczne dni

według mnie:
1. samochód zrobiony na pokaz na szybko (fatalne wykończenia zaklejanie taśmą albo jakąś folią)
2. Tak jak robreg powiedział samochód na jeden strzał a ja dodam nawet na jeden podjazd pod górkę.
3. ze zdjęć wnioskuje że samochód został skrócony o dach, bez wykonania wzmocnień lub naprawienia (nie załatania) dziurawych i zgniłych progów (fotki wczesniejsze przed gilotyną)
4. jazda samochodem do pierwszego patrolu a potem powrót na piechotę...
5. Brak możliwości przejścia przeglądu

Dodam jeszcze, że przy wiekszej prędkości przednia szyba może się załamać i lipa

wydaje mi sie, ze kolesie mieli diaxa i podczas scinania dachu im sie nie zepsul. masakra. dno.

Cytat:
2005-10-19 21:10:18, MolibdenFSO pisze:
To oni tego Poldka z niemiec sciągnęli?? A jaki fajny numer rejestracyjny "DUPA" . Swoją drogą do czego to doszło? Poldki sciągane z niemiec?

Żadna tam "DUPA". Tablica rejestracyjna z tej fotki chyba lepiej określa stan samochodu przed cięciem:
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

niestey wciąż jesteśmy praktycznie zdani tylko na takie przeróbki jak powyższa.
też bardzo bym chciał zobaczyć polskie autka zrobione podobnie jak ten pojazd poniżej ( jak dla mnie pięknie

mam jeszcze parę fotek innych tak samo zrobionych, ale te w pełni oddaja to o co mi chodzi
mtx

coz, czeskie. tez mi sie podoba.

Cytat:
2005-10-19 22:46:21, Mikry pisze:
Żadna tam "DUPA". Tablica rejestracyjna z tej fotki chyba lepiej określa stan samochodu przed cięciem: Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Wrak to swoją drogą, ale "DUPA" też jest.

Może trzeba zmienić tytuł wątku na "Kabriolety, kabriolety"?

Tu macie kolejny - szkoda, że po stłuczce:
Image Hosted by ImageShack.us

tak się przyglądam i zdaje się że tan tylna klapa jest od DF'a. Obejrzyjcie dokładnie same narożniki, ma takie same wyprfilowanie jak w DF'ie albo mi się tylko zdaje