Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Focuss (S) RegionAdmin Opel Astra II / Opel ... Kraków | 2003-03-25 22:03:19 Czy mogę mieć w grilu dwie niebieskie diody?? ![]() Mialem jakis czas temu taki pomysl by w gril wlozyc 2 niebieskie diody swiecace do przodu! Wszystko sobie zrobilem wlacznie z jakims opakowankiem kabelki przygotowalem i zaczalem sie zastanawiac czy POLICJI bedzie sie to podobalo czy nie? No i diodki leza sobie nadal w garazu! Przypomnialem sobie wlasnie o nich i moze ktos mi powie czy wolmo mi je miec czy nie??? Zalezy mi na tym bo dawlo to dosc ciekawy efekcik! ![]() No a jesli nie mozna to moze ktos ma pomysl gdze je dac sobie by byl jakis ciekawy efekcik, gdyz i tak i leza gotowe czekajace na odpowiednie dla nich miejsce! ![]() Pozdrawiam |
![]() DamianSz Forumowicz OPEL OMEGA B FL 2,5 ... Kędzierzyn - Koźle | 2003-03-25 22:47:07 No ta efekt fajny za niewielkie pieniażki ale jak się "CHIPSY" dowalą to grozi 300 PLN. |
![]() potryk (S) RegionAdmin Opel Vectra B Pomieczyno | 2003-03-26 07:58:30 Jeśli chodzi o świecidełka na zewnątrz auta to taksamo jak gbos - niejestem zabardzo zwolennikiem, aczkolwiek jeśli ktoś ma gust i nieprzesadzi to ok ![]() Ja mam za to w planach zrobienie podświetlenia pod kokpitem które by się zapalało na niebiesko przy otwartych drzwiach ![]() A jeśli chodzi o "CHIPSY" to będziesz musiał się chować przed nimi ![]() Pozdrawiam Adam |
![]() z0mbie Opel Omega B Opole | 2003-03-26 08:36:08 Damian ma rację!
Choinka na aucie kosztuje 300PLN. Osobiście uważam, że lepiej zdobić drzewka w domu (taniej i bardziej pasuje). Niestety tylko raz w roku. Wesołych Świat... ![]() Zbyszek |
![]() MaStel Opel Senator Kętrzyn | 2003-03-26 09:42:14 Mam pytanie, a czemu maja służyc te niebieskie swiatełka??Moim zdanie wygląda to citarsko i kaleczy auto. Pozdrawiam ![]() |
![]() rmickey Vectra B 2.0 CDX Warszawa | 2003-03-26 11:03:15
Nic dodac, nic ujac. ![]() ![]() |
![]() Marcel CVC08 iVTurbo www.STREETSHADOWS.PL | 2003-03-26 11:47:40 Stary mozesz zrobilc wszysttko ale nie szpecaj ASTRY............proszę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Focuss (S) RegionAdmin Opel Astra II / Opel ... Kraków | 2003-03-26 13:22:53 OK! Widze ze jednak le-piej ich nie zakladac! OK nie bede krzywdzil Asterki! ![]() |
![]() Focuss (S) RegionAdmin Opel Astra II / Opel ... Kraków | 2003-03-26 13:25:27 A wlasnie odnoscnie podswietlanie kokpitu to jest naprawde fajna sprawa! Bede to montoweal mozliwe w ta soboete albo w nastepna! tydzien temu zalozylismy to u kolegi w Felickji i jest super efekcik za mala kase! Ja chce podswietlic takze rowniez z tylu montujac lampke pod siedzeniem! Koszt tych 4 lampek i kondonikow na nie to jest 4X10zl i 4X3zl !!
Pozdrawiam! Heh i dziekuje za szczere wypowiedzi odnosnie diodek! ![]() |
![]() GSI (M) Strażnik Ampera Warszawa | 2003-03-26 21:01:35 Strasznuie denerwuja mnie tego typu swiatełka.Bardzo zwracają na siebie uwagę odciągając wzrok kierowcy od drogi.
|
![]() Focuss (S) RegionAdmin Opel Astra II / Opel ... Kraków | 2003-03-26 22:46:51 Dlatego pewnie sa zabrobione bo odciagaja uwage innych kierowcow! |
![]() zajac_11 Pełnoprawny Klubowicz omega/Borewicz/Monza gdansk | 2003-03-26 23:16:37 a co jesli takich diud uzywa sie do podswietlenia tablicy rejestracyjnej czy taka opcja jest dozwolona czy tez nie wolno wprowadzac takich modyfikacji?? |
![]() matrix vauxhall classic (sp ... Plock/Warszawka | 2003-03-27 00:29:47 Dzisiaj w TV4 w programie drogowka pokazali pana co mial takie diody na masce... zatrzymaly go chipsy i mandat chcaily dac ale ze byla kamera to sie skonczylo na puczeniu ![]() a osobiscie to mnie w.....ia i niepodoba!! Jechalo taki ufo za mna ostanio strasznie mecza sie oczy patrzac na taki shit w lusterku. pozdrawiam |
![]() Marcel CVC08 iVTurbo www.STREETSHADOWS.PL | 2003-03-27 12:24:42
Ding Ding --- NAJLEPSZA decyzja pkt dla ciebie ![]() |
![]() _Bartek_ Pełnoprawny Klubowicz Poznań | 2003-03-27 16:27:54
podświetlenie tablicy też jest uregulowane prawnie - tylko kolor biały.... pozdrawiam Bartek |