Jak ściągnąc gałke zmiany biegów?E34

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie czy to jest zalane na stałe?? dotyczy E3490r.

Jezeli jest podobnie jak w E30 to nie jest zalana.Jest poproztu na zatrzaskach.I chyba tak jest jest.pozdrawiam

Ciągnij do góry, w żadnym razie nie kręć nią na boki.

dzieki ,chyba tak jest jesli to są takie okrągłe zatrzaski na dole Pozdrawiam.

ok,dzięki wszystkim za pomoc i POZDRAWIAM.

temat zciągania gałki biegów był już wiele razy poruszany, ale w e34 niejest to wcale łatwe-ja swojej nie mogę zdjąc i pogodziłem sie z tym, ale czytałem w kturymś poście, że podczas zdejmowamia(szarpania) uszkodzona została skrzynia biegów.
czy jest ktoś taki kto zdjął gałke biegów w e34 bez niszczenia??

Cytat:
Fitting is really easy as the old gearknob just pulls off, you have to pull it upwards and it will come off, a lot of people worry at this point as it seems to take a *lot* of force to do this, however the gear linkage is really very strong, I can vouch for this as before I put on the M3 item I glued the old standard one on as it kept coming off and believe me, it took all my strength to remove it!

Gość pisze że swoją przykleił klejem bo mu ciągle spadała i gdy ją później zmieniał to musiał użyć całej siły aby ją ściągnąć a i tak nic nie zostało uszkodzone. http://www.bmwe36tips.20m.com/installm3gearknob.htm

BMW E30.Problem spadania galki mam caly czas>Ten kto prubowal ja sciagnac polamal zatrzask.Ale sie juz przyzwyczailem.pozdrowienia .Mlej
IMPRY ŁIKENDOWEJ ma sie rozumiec ::

[ wiadomość edytowana przez: jarek270582 dnia 2005-10-21 23:22:01 ]