Prosba o fotke :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
mam problem z tylnym podłokietnikiem, "leci" az do samej kanapy widac brakuje ogranicznikow ale zero sladow po nich.. jak by ktos mily zrobil fote u siebie i podeslal byl bym wdzieczny.
pozdr

Nie wiem, czy dobrze zrozumiałem. W każdym razie mój podłokietnik też leży na kanapie . Mogę zrobić fotkę i wysłać, ale ja tam nie widzę miejsca nawet na ograniczniki.

Pozdrawiam,
Michał

dawaj fote, ja jutro gdy odzyskam aparat zrobie i wspolnie cos wymyslimy.
pozdr

Masz zdjęcia w moim profilu. Mi to się wydaje, że tak musi być po prostu...

Pozdrawiam,
Michał

no bo to max lanserski podlokietnik jest (jak wszystko w omie)

..brzydka tapicerka ...

co wy chcecie od tych podlokietników, nie podoba się? sprzedac ayuto i kupic mniejsze tam tego nie ma ...

@ PiotrS zalecam na przyszlosc uwazniej czytac, chodzi o lezacy podlokietnik na "kanapie" pytanie bylo czy tak ma byc....
co Ty sie rzucasz z tą zmianą auta...?
pozdr

Mój podłokietnik nie leży na kanapie ale mam wrażenie że jest cieńszy od tego który ma merlin moze to ma jakieś znaczenie a pozatym widać troche mocowanie a na waszych zdjeciach nie .

ee leżący też fajnie wygląda

Nie kumam za bardzo o co koledze chodzi. Ja mam juz druga omesie i podlokietnik jak nie lezy na kanapie to nie podlokietnik. Po prostu jest gruby.
Pzdr.

Ja w mojej tylko przez chwilkę z tyłu siedziałem, ale jest tam super wygodnie z tym podłokietnikiem.
A tapicerka jak tapicerka, na żywca nie jest taka zła, a najważniejsze jest to, że auto mechanicznie przed kupnem było w super stanie, a wiecie przecież, że znaleźć takie używane to jest niemały problem ...

Omegi na pewno nie sprzedam za szybko. Dobrze mi się jeździ (wygodnie i cicho), mechanika mam znającego omegi bardzo dobrze i taniego, a same części są banalnie tanie, pali mało (6,5 - 7 literków/100km), a że trochę mułowata jest to nawet dla mnie dobrze ...

Pozdrawiam,
Michał

Cytat:
2005-10-25 18:54:54, kufcio pisze:
@ PiotrS zalecam na przyszlosc uwazniej czytac, chodzi o lezacy podlokietnik na "kanapie" pytanie bylo czy tak ma byc.... co Ty sie rzucasz z tą zmianą auta...? pozdr

Czytam @kufcio uważnie ....
a niby gdzie ten podlokietnik ma leżeć jak nie na kanapie?
Co to inetrcity jest czy omega?

jutro na 100% zrobie foty odrazu zobaczycie o co mi chodzi.

No to wszystko już teraz wiem. Wy macie zupełnie inny system niż mój. Czy taki jest seryjnie w kombi czy różnie bywało ?

Pozdrawiam,
Michał

Ja mam dokładnie tak samo jak Szarbia!
Z tą różnicą, że mam o wielę ładniejszą tapicerkę!!! he he he ...
Nie mogę jeszcze zamieszczać fotek, a w profilu nie masz maila
pozdro

[ wiadomość edytowana przez: yvo dnia 2005-10-28 11:48:11 ]

tak to jest seryjny system mocowania w kombi

kombi jest mniej lanserskie od sedana to i podłakietnik jest dla tych co siedzą na kanapie a nie leżą

Witam
Obiecane foty, zwroccie uwage na jakgdyby cięgienko ktore wydlubalem... wyglada na jakis ogranicznik... zerknijcie czy u Was nie ma czegos takiego.