| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Porthos Fiat 126p Spec n ;-) Głosków | 2005-10-20 22:45:04 |
-maly- F&F Sympatyk Fiat 126p Kraków | 2005-10-20 22:53:47 Na targach tjuningowych w Krakowie dejta w malcu swoim miał dwa fotele speed które sa chyba wymiarowo takie same i sie mu miesciły.. ale to on musiałby sie wypowidzieć |
zmp3 Fiat 125p Jaworzno | 2005-10-20 23:20:19 moj kumpel ma takie dwa foteliki w malaczu i powiem tyle siedzisz na podłodze, sa strasznie nie wygodne a z tylu to jzu wogule nie ma miejsca ! wiec ja tez nie polecam ale tak jak poprzednicy pisali to tylko od ciebie zalezy co wlozysz do swojego autka |
KonradosWuWuA Warszawa | 2005-10-20 23:51:22
No tak, ale jak powiedzmy jak startujesz w pucharze PZM i masz przejechac powiedzmy 8 odcinkowa kazdy 8-20 km to juz moze to byc irytujace, ze juz nie wspomne o sytuacji kiedy nie mozesz wsadzic dupy albo Cie w nia uwiera to nie jest nawet kwestia wygody. Dlatego napisalem ze te kubly nie naleza do najwygodniejszych w porownaniu do Sparco czy OMP, ale sa napewno tanie i bezpieczne.
No tak ale przeciez nie po to sie wsadza kubly zeby wozic z tylu pasazerow
A co do siedzenia na podlodze to tez oto chodzi (tzn. tutaj wchodz jeszce w gre osobiste preferencje), ale przewaznie oto chodzi. Piszac nie wygodne mialem na mysli ze sa jakos tak dziwnie wyprofilowane, ze siedzi sie a niach nie wygodnie.... Pozatym w sporcie wyczynowym z tego co wiem, pojawia sie problem z kaskami, tzn. jak sie ma kask z homologacja a nie jakas taka lupinke do KJSow, to okazuje sie ze w ogole jakos tak czlowiek sie dziwnie garbie, bo gorna czesc kubla jest jakby za bardzo wysunieta do przodu. Ale caly czas podkreslam, ze to nie zmienia faktu ze jest to kawal solidnego kubla za rozsadna cene. Pozdro, Konrad |
Porthos Fiat 126p Spec n ;-) Głosków | 2005-10-21 09:06:04 Co do dupska modelek to pasuje
Poza tym wole żeby coś przylegało i trzymało - a to że jest niewygodne ? na bilu i oponach dosyć mocno napompowanych nie ma zmiłuj
A jak ktoś chce wygodny kubełek to niech wsadzi sobie recaro z jakiegoś golfa gti z regulowanym oparciem. Najprędzej pozostane pewnie przy bimarco c lub jednym D i b/c dla pilota
Dzięki za info |
ZoLt4R F&F Sympatyk Punto HGT / 126p 1.2T a juz na pewno nie z Łodzi | 2005-10-21 09:12:59 bimarco b i c to lipa jest. kubel musi miec oparcie w pionie wiec taki dakar czy expert to bardzo dobre wyjscie |
wojtas7 F&F Wolny Słuchacz :) suzuki swift gti Wrocław | 2005-10-21 09:18:26 a ja uwazam ze B dla kierowcy i C dla pilota na KJSy jest najlepszym wyjsciem. z C latwiej wysiadac i wygodniej sie siedzi natomiast w B jest lepsze trzymanie bo jest glebszy i jest ok. |
Porthos Fiat 126p Spec n ;-) Głosków | 2005-10-21 09:46:32 Wiesz Zolti - kubeł trzeba dopasować do drivera - ja jestem pare kilo mniejszy od ciebie
A z Wojtasem się zgadzam - miałem c, teraz bujam się w b i dla kierowcy o mojej posturze jest lepszy - zdecydowanie lepiej trzyma na boki, jest głębszy....szkoda tylko że brzydszy niż bimarco c |
ZoLt4R F&F Sympatyk Punto HGT / 126p 1.2T a juz na pewno nie z Łodzi | 2005-10-21 09:47:41 mnie chodzi tylko o pionowe oparcie. co do glebokosci/wymiarow sie nie wypowiadam |
pavlus (S) Furious Moderator 126p | 125p Kraków | 2005-10-21 12:09:49 Jak bym miał jeździć z pionowym oparciem to wole na autobus się przesiąść Ale każdy jeździ jak mu wygodnie. |
owz F&F Sympatyk sejo/passat Poznań/Skórzewo | 2005-10-21 12:44:59 ja w nich pokonywałem nawet po 300 km trasy i dawałem rady. na codzień w nich jeździłem. jak dobrze usiądziesz to jest ok. trochę twardo ale na prawdę trzymają imho świetnie, o wiele lebiej niż bimarco b lub c.
pozdro |
boombel F&F Sympatyk Asterix Kombix Dębica | 2005-10-21 20:45:22 ja tam mialem B jezdzilem w nim ponad rok i nie narzekalem a maly tez nie jestem |
forti F&F Wolny Słuchacz :) Bmw E36 325i i E38 7 ... Wroclaw | 2005-10-22 13:37:29 mam takiego w maluchu wiec sie zmiesci |