[k] Licznik z CC posiadający temp.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Stan min.dobry,musi działać w 100% może być "lekko"porysowany.Chodzi mi o cały licznik zeby przelozyc go do obudowy maluchowskiej. Licznik ma być z nowszych CC,nie z tych ala bis,i jeszcze jeden warunek-musi posiadac temp.cieczy!! Moge sie zamienić na różne ciekawe czesci do 126p(zderzaqk RS-style,gaznik itd...)
Cena:odpowiednia do stanu!! PILNE-tylko tego mi potrzeba by odpalic swapa Info na priv albo gg

teraz sie prosisz a jak ci pisalem wczesniej ze mam to niechciales...zostaje allegro.

Cytat:
2005-10-22 21:12:52, Pat_kdb pisze:
teraz sie prosisz a jak ci pisalem wczesniej ze mam to niechciales...zostaje allegro.

Z tego co pamietam to chcailes go za 50zl sprzedac,jesli sie myle to sorki,popraw mnie. Zreszta to pewnie bylo wtedy jak mialem brac flansze a wtedy niemialem na tyle hajsu zeby i licznik wziasc.Niewiem czy to tak trodne do pojecia,ze niektorzy moga niemiec tyle kasy co Ty:/

50 zl to duzo? to normlana cena za jaka kupilem i z ataka tez go odsprzedalem. nieludz sie ze ktos ci taniej sprzeda.

[ wiadomość edytowana przez: Pat_kdb dnia 2005-10-22 22:00:59 ]

i wogole niewiem po co te wywody

aukcja

aukcja 2

a tu juz za 60 zl i nikt nieplacze

Cytat:
2005-10-22 22:06:56, Pat_kdb pisze:
aukcja aukcja 2

Poczekajmy do konca aukcji,ten co teraz za 15 zeta jest wylicytuje dzien przed koncem jesli cena bedzie dobra A ten z ccs napewno powyzej 100 pojdzie... Teraz sa najwyrazniej w cenie bo duzo swapow sie ma pojawic Jak kiedys licytowalem na allegro(koles przebil mnie o 50gr!!) to mialem za 25zl kupic taki licznik

dlatego ci pisze - ze musisz szukac okazji...i sie nieunos tak bo nie ma o co i po co;]

Spoko,nieunosze sie ale przyjalem to zbyt dosadnie Niepozostaje mi nic innego jak szukac i czekac I pomyslec,ze tylko to mi brakuje...

u mnie na złomie w kaszlaku widziałem dziś taki, ja osobiście wyszarpałem cos innego :] jak bedzie jeszcze to chcesz? Daj znac ile możesz dać za niego?

50zl to normalna cena jaka sam moglbym dac za taki licznik.
tyle ze poluje na jakis z cc sportasia

Cytat:
2005-10-22 23:27:23, toki pisze:
50zl to normalna cena jaka sam moglbym dac za taki licznik. tyle ze poluje na jakis z cc sportasia

Toki-mam nadzieje,ze niewykupisz mi licznika Ogloszenie bedzie aktualne do odwolania wiec jak ktos ma tylko mozliwosc wyszapania,chocby i kradziezy-czego niepopieram,ale ten topic to wyjatek dt01-priv juz idzie

mooof czy jutro szarpać ? Bo jade malować samochood jutro a złom jest obok firmy w ktooorej malujemy auto. jutro rano odczytam priva jak co :]

Pytasz!!Jasne,ze tak,ale jak bedziesz to wyciagac to wez przy okazji jak bedziesz mogl/chcialo sie razem z linka od licznika to wziasc.Jest w tym malcu albo cc jeszcze cos ciekawego??

Cytat:
2005-10-22 22:06:56, Pat_kdb pisze:
i wogole niewiem po co te wywody aukcja aukcja 2 a tu juz za 60 zl i nikt nieplacze

Kurcze - dziwni ci ludzie... Dzisiaj na Zeraniu po 20zl widzialem i nikt nie chcial kupowac.... Ja taki dostalem gratis jak kupowalem jakies klamoty....

wlasnie. z allegro jesty tak zemozna miesiac cos wystawiac i nikt nic niechce. a naraz idzie za taka kase ze az sie czlowiek cieszy...

inny chory przyklad - kupilem z ccs w sklpie nowy - dalem 149 zl

na szrocie za uzywke do teraz wolaja 100-140

To zalezy kto kiedy potrzebuje,np.ja kiedys potrzebowalem pierdolek do mocnej 650 i niebylo a teraz w cholere tego widzialem.Ciezko przewidziec kiedy na co jest popyt

Cytat:
2005-10-23 12:41:29, Pat_kdb pisze:
wlasnie. z allegro jesty tak zemozna miesiac cos wystawiac i nikt nic niechce. a naraz idzie za taka kase ze az sie czlowiek cieszy... inny chory przyklad - kupilem z ccs w sklpie nowy - dalem 149 zl na szrocie za uzywke do teraz wolaja 100-140

a czasem zegary z ccs idzie kupic za 30zł sam miałem chyba ze 3 takie okazje

Jop,skolowalem sobie licznik ale poczekam do konca dnia,tj.do 21:00 poniewaz wtedy mam dogadac sie z kolesiem z allegro. Wiec ogloszenie aktualne tylko do dzis. Mam nadzieje,ze dt01 to zalatwi dzisiaj i sie skontaktuje bo niechcialbym zeby ponosil przezemnie jakies koszty!!

Temat zamkniety,licznik juz kupiony.