Płyn Chłodniczy w środku Auta !!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam mam następujący problem,wczoraj rana jade sobie autem(miałem dojechać aż do Wielunia)nagle cała szyba przdnia prawie kompletnie zaparowała boczne to samo szybko zatrzymałem sie patrze a przed siedzeniem pasażera pełno płynu,podnosze wycieraczke a tak matariał tak nasączony że całą rolka papieru nie starczyła żeby to odsączyć.
Stwierdziłem że jest to płyn z chłodnicy,po zapachu i smaku,znajomy powiedział mi że stało sie to przez to że nie miałem w chłodnicy wystrczającej ilości płynu(Racja!!!)i poprostu gdzieś jakiś wężyk musiał puścić i ten płyn wydostawał mi sie dolnym nawiewem ale tylko od strony pasażera.
Wskażnik temperatury nic nie wskazuje czy jest więć mopzliwe że poszedł mi też Termostat??

nie tyle wezyk co poszla ci nagrzewnica
koszt zamiennika nie jest wysoki - okolo 80pln ale za to z wymiana jest duzo roboty
w mk5 walczylem z tym samemu ponad 4 godziny

Jeżeli nagrzewnica to skąd płyn z Chłodnicy w środku auta???
Skąd zaparowane szyby( w środku prawie siwo sie zrobiło)???

bo nagrzewnica w escorcie jest pod deska miedzy nogami kierowcy i pasazera
jak wsadzisz raczki pod deske i pojedziesz nimi po linkach od regulacji nawiewu i temperatury to dotrzesz do obudowy nagrzewnicy
zeby ja wyjac musisz nawet tunel srodkowy odkrecic lub wywalic jedno polaczenie miedzyobudowa nagrzewnicy a tunelem srodkowych
nie wspomne o odkrecaniu calej deski
jakbys chcial wiedziec jak dokladnie to zrobic to poszukaj w wyszukiwarce mojego opisu lub pisz na GG 2411230 wieczorami lub 83634 w tygodniu do 15:30