| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
elltry Polonez Caro / Nissa ... Skarżysko-Kamienna / Warszawa | 2005-10-23 21:23:54 Nabyłrm zegarek z podsufitki z argenty. Jak widac na fotkach niejest on tylko zegarkiem bo po bokach na wsywietlaczu jest kilka piktogaramów: akumulatorek, stopnie celsjusza, litery RPM, znaczek dzwonka i znaczek termometru.
Z urzadzenia wychadza z niego 3: czerwony, czarny i baiały. Czerwony i czarny to napewno plus i minus a biały ? Zegarek posiada 4 przyciski z czego 1 mozna wlaczyc i wylaczyc a 3 przyciski odbijaja po przycisnieciu. Po podlaczeniu + i - zalacza sie zegar ale bez podswietlenia. Jednym z przyciskow mozna go ustawic. Co z pozostałymi? Czy wie moze ktos z was jak to podlaczyc? jak jest zrobione w argencie? ile i jakie czuniki "idą" fabrycznie tam do zegarka?
![]() |
bimber1 (S) Furious Moderator kant Kraków | 2005-10-23 21:26:31 chyba ci sie pomylimy dzialy niech ktos to przeniesie |
Bart128 F&F Sympatyk Solo italiana automo ... ...bili da Cracovia | 2005-10-23 21:40:13 plastikowy panel jest z argenty ale sam zegarek chyba nie... w obu argentach mam inny , wloski vegliaflash borletti |
Race_D F&F MEMBER FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2005-10-23 23:24:41 No to mnie Bart troche uspokoileś bo już myślałem, że mam biedną wersje jakąś . Tak sie po podłączeniu aku nakręciłem na ten świecący (diodowy?) zegarek, a tu mi ktoś teraz wyjeżdża, że ma z Argi jakiś wielofunkcyjny LCD . Ale jednak Vegliaflash Borletti daje rade - zegarek jest mocno oryginalny i troche lansiarski nawet bym rzekł .
BTW - myślałem, że mój check-panel w Argusi jest wyjebany ale jak zobaczyłem to:
ten to jest dopiero wyjebany w kosmos - siakaś Delta bardziej sportowa pewnie . [ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2005-10-23 23:29:07 ] |