| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Benitez Opel Omega B Caravan Tczew | 2005-10-24 10:50:36 Witam!!! Jest jakas szansa, zeby domowym sposobem zresetowac licznik blednie wpisanych kodów do tego radia?? Mam oryginalny kod, ale radio jest zablokowane i na LCD jest napisane SAFE i nie mozna zapalic silnika wtedy. Moze ktos mial podobny przypadek i wie co i jak zrobic, zeby byla mozliwosc wpisania tego kodu, bo postepujac zgodnie z instrukcja sie nie da. Po przytrzymaniu przycisku nie slychac piknięcia, wiec nie mozna go wprowadzic.
Pozdrawiam Benitez |
Benitez Opel Omega B Caravan Tczew | 2005-10-24 10:54:57 Jakby co, to sprawdzilem patent z zaplonem i te inne opisane w archiwum i dalej doopa. |
hexe Omega B Caravan Sopot | 2005-10-24 13:06:52
Pewny nie jestem bo ostatni raz dekodowałem radio wieki temu ale o ile mnie pamięć nie myli to był taki cwancyk że w zależności ile razy wbito niewłaściwy kod to radio się blokuje i dopiero po tym czasie znów można coś z nim kombinować. Pewnikiem jak wbijałeś razy 1000 to masz tydzień czekania ![]() |
Benitez Opel Omega B Caravan Tczew | 2005-10-24 18:46:55 Wsad binowy bez kodu mam, ale nie chce mi sie bawić w programowanie. Widze jednak, ze nie bede mial innego wyjscia. Trzeba bedzie wyjąć scalaka i zaprogramowac. Dzięki za wszelkie info. Pozdrawiam |