DLACZEGO WSZYSCY MNIE KRYTYKUJĄ??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Pytam całkiem poważnie i szczerze dlaczeo mnie wszyscy nienawidzą i krytykują. Licze na szczere odpowiedzie i że nie będziecie sobie z tego robić jaj tak ja zwykliście to robić z moich wątków!
DZIĘKUJE

a glosowales na Kaczynskiego ??

ło ja pie...le

upadłem

bedzie 221

Hmm, ciekawe zagadnienie.

Moze to wynika z braku aury osobowosci, zwanej charyzma lub niewlasciwej interpretacji zachodzacych zjawisko miedzyludzkich.

Tylko, ze z tym raczej ciezko, bo przekaz tego typu formy energi przez nisko-oporowy material, poddany czesto wysokim czestotliwoscia jest raczej niemozliwy. Dlatego skupil bym sie na na przyklad wlasnej osobie, na wlasnym interpretowaniu otaczajacego swiata. Szczegolnie tego nierzeczywistego, przez niektorych traktowanego na rowni z tym rzeczywistym, poniewaz tutaj wystepowanie emocji jest niezwykle rzadkie, a jesli wystepuja to z reugly sa blednie interpretowane. Czlowiek niestety jest do tego z cienki.

Mysle, ze nie jestes odosobniony ze swoim problemem.
Wielu jest takich jak ty.

Poczytaj watki.
Na przyklad ja.
Mnie ciagle ktos za cos upomni. A to, ze nie takiego slownictwa uzywam, albo ze kogos nie szanuje, albo ze jestm wulgarny, czy nawet jak to ostatnio ktos mi na priva wyslal "bezczelnie glupi" czy cos takiego.

Moj terapeuta mi poradzil, zeby w takich sytuacjach bardziej otwierac sie na ludzi, nie przyjmowac ich krytyki jako zlo tego swiata i nade wszystko korzystac z nauk Jezusa: dostales w policzek, nadstaw drugi.

Pozdrawiam
Laczacy sie w bolu
Vino

Cytat:
2005-10-24 21:44:46, Vino pisze:
Hmm, ciekawe zagadnienie. Moze to wynika z braku aury osobowosci, zwanej charyzma lub niewlasciwej interpretacji zachodzacych zjawisko miedzyludzkich. Tylko, ze z tym raczej ciezko, bo przekaz tego typu formy energi przez nisko-oporowy material, poddany czesto wysokim czestotliwoscia jest raczej niemozliwy. Dlatego skupil bym sie na na przyklad wlasnej osobie, na wlasnym interpretowaniu otaczajacego swiata. Szczegolnie tego nierzeczywistego, przez niektorych traktowanego na rowni z tym rzeczywistym, poniewaz tutaj wystepowanie emocji jest niezwykle rzadkie, a jesli wystepuja to z reugly sa blednie interpretowane. Czlowiek niestety jest do tego z cienki. Mysle, ze nie jestes odosobniony ze swoim problemem. Wielu jest takich jak ty. Poczytaj watki. Na przyklad ja. Mnie ciagle ktos za cos upomni. A to, ze nie takiego slownictwa uzywam, albo ze kogos nie szanuje, albo ze jestm wulgarny, czy nawet jak to ostatnio ktos mi na priva wyslal "bezczelnie glupi" czy cos takiego. Moj terapeuta mi poradzil, zeby w takich sytuacjach bardziej otwierac sie na ludzi, nie przyjmowac ich krytyki jako zlo tego swiata i nade wszystko korzystac z nauk Jezusa: dostales w policzek, nadstaw drugi. Pozdrawiam Laczacy sie w bolu Vino

Cytat:
Hmm, ciekawe zagadnienie. (...) Pozdrawiam Laczacy sie w bolu Vino

Vino na prezydenta!!!... nie, to nie to
Vino dla prezydenta!!!... nie też nie tak,
To vina prezydenta!!!.... o tak

Robert z podłogi.

Vino jesteś nie do wyjebania

zaraz i mnie ktos zjebie za slownictwo

Cytat:
2005-10-24 21:49:40, Nixon pisze:
... Robert z podłogi.

a myślałem że z Warszawy

bzzzzzzzzzzzzzzz

Nie bzzzykaj publicznie... od dzisiaj to malo bezpieczne

Cytat:
2005-10-24 21:51:48, MEGA_3 pisze:
a myślałem że z Warszawy

Muszę to przemyśleć.
Vino, czy Twój terapeuta ma jeszcze wolne terminy w tym miesiącu?

Robert w rozterce.

Cytat:
2005-10-24 22:01:26, Nixon pisze:
Muszę to przemyśleć. Vino, czy Twój terapeuta ma jeszcze wolne terminy w tym miesiącu? Robert w rozterce.

Mysle ze dopiero w przyszlym tygodniu.
Ostatnio sporo forumowiczow sie u niego "stoluje"

a ciu... z tym . vino pomimo to że jesteś czasem wulgarny to i tak dobrze prawisz
majkel nie załamuj sie kup kwiaty teściowej , może ona pomoże ,ale łogólnie to faktycznie masz prawo sie pociąć .....taaaaki problem

Cytat:
2005-10-24 21:35:11, majkel-europe pisze:
Pytam całkiem poważnie i szczerze dlaczeo mnie wszyscy nienawidzą i krytykują. Licze na szczere odpowiedzie i że nie będziecie sobie z tego robić jaj tak ja zwykliście to robić z moich wątków! DZIĘKUJE

Bo tu sami jajcarze siedzą. Kto poważny jeździłby Omegą?

Jak by wszyscy mówili lub pisali co myślą bez ogrudek to na świecie nie było by tyle chamstwa , a lepsza jest prawdziwa krytyka od wazeliniarstwa , przynajmniej ja tak sądzę.

Więc Vino tak trzymaj.

[ wiadomość edytowana przez: autoseba dnia 2005-10-24 23:02:38 ]

Cytat:
Jak by wszyscy mówili lub pisali co myślą bez ogrudek to na świecie nie było by tyle chamstwa , a lepsza jest prawdziwa krytyka od wazeliniarstwa , przynajmniej ja tak sądzę.

Więc Vino tak trzymaj.

Qrde, czasem mam tak, ze mi na stykach nie zaiskrzy i nie lapie.

Teraz nie zalapalem.

Czyli co ?

[ wiadomość edytowana przez: majkel-europe dnia 2005-10-25 08:53:35 ]

Cytat:
dostales w policzek, nadstaw drugi.

Drugi policzek to ja już dawno nadstawiłem teraz to moge tylko dupy nadstawić...

Cytat:
(...) teraz to moge tylko dupy nadstawić...

Mam oczywiscie nadzieje, ze chodzilo ci o "kopanie".