| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Prowo LOB WETERAN ![]() Kura Indian ze wsi (OPO) | 2003-03-27 11:29:58 Jak w tytule - przód i tył. (prawe Pzdr. ----------------- Benzinový 3,6litrový vidlicový šestiválec |
robert_kraków vectra b KRAKÓW | 2003-03-27 14:03:50 słowo dobrać - jeśli chodzi o samochód, oczywiście - kojarzy mi się z działaniem za pomocą łoma lub siekiery |
DrA eS ... | 2003-03-27 14:37:03 Muszisz Prezes zwalic tapicerke z drzwi. Wlasnie smigam bez bo tez grzebie z glosnikami. Tapicerke zdjac prosto ( choc moze u Ciebie bedzie jak z konsola srodkowa ). |
DrA eS ... | 2003-03-27 17:30:28 Mozna. Jak zdejmiesz oslonki to masz widoczek na glosnik. Tylko pozniej ciezko je zalozyc spowrotem.
Wlasnie wpadalem na to, ze uda Ci sie najprawdopodobniej nawet wykrecic glosniki bez prucia tapicerki jesli masz seryjne. Ja mam wieksze i nie przechodza przez dziure w boczku stad koniecznosc zdejmowania wszystkiego. |
JanuszGnitecki OMEGA B FL COMBI Warszawa | 2003-03-27 19:00:13 Prowo, sprawa jest prosta jak drut.
1- odkręcić wkręty mocujące boczek tapicerki wraz z tymi od dołu ( wkrętak krzyżakowy) 2- zdjąć osłonę klamki wewnętrznej 3- zdjąć boczek 4- popatrzeć na to co zostało z membrany głośnika i jeśli w pobliżu nie ma niepowołanych uszu ulżyć sobie z grubrj rury |
toxic Opel Omega B Caravan Bogatynia | 2003-04-04 11:57:05 Siemka!!!
Oryginalne są w takiej obudowie która jest zamontowana w drzwiach! Możja całość wyjąć po zdjęciu kratki osłonowej ( tylko uważaj bo ta kratka trzyma się ja takich delikatnych blaszkach które się zatrzaskują wewnatrz i często wystrzeliwują w bliżej nie okreslonym kierunku) Kratki zdejmujesz ręcznie i juz widać co trzeba odkręcić aby wyjąć głosniczki!!! Przy montażu kratek użyj cienkiego i długiego a nawet lekko wygiętego druta do przygiecia tych powalonych plaszek!! Ja juz to przerabiałem i szukałem potem pół dnia ich po garażu za pomoca odkurzacza! Za jakis czas zamierzam wymienić głośniki i władować dodatkowe w tylna klapę! Tylko nie mam na to czasu - jak na razie ( wiesz !! grzebanina z kablami itd!!!!! Narka!!! |
paweldm DEADSOUL Mitsubishi outlander Skarszewy/Gdańsk | 2003-10-25 13:06:04 Jaki rozmiar głośników wchodzi do drzwi kierowcy i tylnych. czy wejdą 165mm? |