[s][ot] Moj Rower Moongose Tyax Syper w super cenie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mozliwosc sprzedazy poza aukcja!!
KLIK

sory za ot ale fajnie sie to czyta

Cytat:
Rama M-logo gusseted 6061 Alloy Widelec RST Gila SL alloy legs and crown 80mm travel w/ lockout Korba TruVativ ISO Flow Power Spline forged alloy arms w/ 42/32/22T steel rings Suport Truvativ Power Spline BB Pedały Alloy Platform w/ Mongoose logo Siodełko WTB Speed V Sport Przerzutka Przód Suntour XCC-202 Przerzutka Tył Shimano Deore Manetki Shimano Alivio Rapidfire 8 spd. Wolnobieg SRAM PG-830 11-32t 8sp Łańcuch KMC Z-72 Felgi WTB Dual Duty XC Opony Hutchinson Spider 26x2.1 Przednia piasta Alloy Disc compatible Q/R 32H sandblast black finish Tylnia piasta Alloy cassette Disc compatible Q/R 32H sandblast black finish Przedni hamulec Tektro IO floating caliper Disc Tylni hamulec Tektro IO floating caliper Disc Klamki hamulcowe Tektro alloy Kierownica True Technologies alloy 30mm rise Stery Zero Stack steel cup

Cytat:
2005-10-26 16:50:20, bimber1 pisze:
sory za ot ale fajnie sie to czyta

ja to przeczytalem tak
blablablablablabla ale to pewnie przezto ze sie nei znam
ale swoja droga tyle kasy dac za rower

sprzedajesz bo ci pewnei braklo na picie:>?

nie.. za dużo pali w mieście

[ wiadomość edytowana przez: MCQUEEN dnia 2005-10-27 13:27:07 ]

dodam tylko że nowy kosztował wiele więcej...
proponuje www.summit.pl (czy jakos tak)
a pozatym to sie fajnie na nich smiga-mam podobny model(troche gorszy osprzęt).
ale z tym przebiegiem carv... 1200km a nie 900

no,to byłem ja,niepijący

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

rower jak rower jak ktos sie zna to nieda Tobie tych 1400zł

1200 to ujdzie

najgorsze jest to ze ceny rowerow strasznie spadły

sam probuje sprzeda bmx gary fisher woody ktory kosztował 500$ do tego wymienione koła na 48 szprych i na skach 14mm łancuch i siodełko ze szytyca czyli jakies niecałe 800zeta włozyłem a niemoge go sprzedac za 500zł

Cytat:
2005-10-26 17:18:12, PG pisze:
ale swoja droga tyle kasy dac za rower

to wcale nie jest duzo

Cytat:
2005-10-27 15:44:46, jozekrj pisze:
rower jak rower jak ktos sie zna to nieda Tobie tych 1400zł 1200 to ujdzie najgorsze jest to ze ceny rowerow strasznie spadły sam probuje sprzeda bmx gary fisher woody ktory kosztował 500$ do tego wymienione koła na 48 szprych i na skach 14mm łancuch i siodełko ze szytyca czyli jakies niecałe 800zeta włozyłem a niemoge go sprzedac za 500zł

sorry za OT ale masz moze jakies fotki

http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=629172

mam tylko to